Pauhofová na roztrhanie! Zahrala si nevýnimočnú ženu, ktorou môžete byť aj vy

Slovenka Táňa Pauhofová stále potvrdzuje svoju pozíciu jednej z najobsadzovanejších herečiek v susednom Česku. Potvrdila to aj rola v novom seriáli z produkcie HBO.

31.10.2019 00:00
debata
Herečka Táňa Pauhofová na prehliadke Marcela... Foto: Robo Homola / Profimedia
Táňa Pauhofová Herečka Táňa Pauhofová na prehliadke Marcela Holubca.

Pôvabná Bratislavčanka predstavila osobne seriálovú novinku vybraným novinárom v utorok v Prahe. Seriál pod názvom Bez vedomia sa odohráva v totalitnom Československu v predvečer revolučných udalostí roka 1989.

Pauhofová dostala v príbehu, ktorý režisérsky zastrešil Ivan Zachariáš, rolu Marie – huslistky, ktorá žila v britskom exile, no vracia sa späť do rodného Československa. Tam však dochádza k nepredvídateľným udalostiam, hrdinka končí v nemocnici a keď sa preberie z bezvedomia, jej manžel je preč a nikto nevie, kam zmizol.

Táňa Pauhofová ako Marie v novom seriáli Bez... Foto: HBO
táňa pauhofová, bez vedomia, Táňa Pauhofová ako Marie v novom seriáli Bez vedomia.

„Mala som pocit, že postava Marie je výnimočná tým, že nie je vôbec výnimočná,“ uviedla pre médiá Pauhofová. „Skrz túto postavu, cez ktorú je rozprávaný kus príbehu, práve tou nevýnimočnosťou sa môže s ňou divák stotožniť. Pretože niečo také sa môže stáť komukoľvek z nás a kedykoľvek, nielen v roku 1989,“ doplnila ešte Pauhofová, ktorá sa minulý týždeň ocitla v hľadáčiku médií aj vďaka svojmu súkromiu. Vôbec prvýkrát oficiálne sa v spoločnosti objavila s partnerom Jonatánom Pastirčákom. Spoločne sa zúčastnili na prehliadke Marcela Holubca.

Prvé epizódy seriálu Bez vedomia mali možnosť vidieť aj zástupcovia redakcie Pravdy a už čoskoro sa dočkáte viac informácií v našej sekcii Oseriáloch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Táňa Pauhofová #HBO #Bez vedomia #obyčajnosť

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...