Áno, niečo sa deje, vyhlásila Jennifer Aniston k možnosti návratu Priateľov

Otázka, ktorá nedá spávať najmä mnohým fanúšikom kultového seriálu Priatelia, má opäť ďalšiu z odpovedí. Či skôr možných variánt odpovedí. Postarala sa o to Jennifer Aniston.

31.10.2019 00:00
debata
Herečka Jennifer Aniston prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Jennifer Aniston prišla na premiéru v šatách James Galanos. Herečka Jennifer Aniston prišla na premiéru v šatách James Galanos.

Americká herečka, ktorá nedávno uviedla nový seriál pod názvom The Morning Show v produkcii Apple TV+, v rozhovore s moderátorom Stephenom Colbertom potvrdila klebety o tom, že bývalí kolegovia sa znovu schádzajú.

Reč je o zostave v zložení Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt Le Blanc a David Schwimmer. „Niečo sa deje,“ vyhlásila s úsmevom päťdesiatročná herečka počas návštevy Colbertovej talk-šou. „Niečo sa deje, niečo sa deje, ale nevieme, čo to niečo vlastne je,“ schladila však vzápätí neurčitým pokračovaním svojich slov.

Herečka Reese Witherspoon v kreácii Celine by...
Herečka Janina Gavankar na premiére The Morning...
+10Tehotná topmodelka Ashley Graham.

Iba pred pár týždňami sa hviezda seriálového hitu a dnes jedna z najlepšie platených filmových hviezd prihlásila na sociálnu sieť Instagram a ako prvú zverejnila fotografiu so svojimi bývalými kolegami z Priateľov. S jej pomocou trhla všetky doterajšie rekordy a herečkin instagramový účet sa stal najrýchlejšie rastúcim účtom, čo sa počtu sledovateľov týka.

Už vtedy sa objavili tvrdenia, že Priatelia sa znovu vrátia. Ani jeden zo šestice hercov však nemieni tieto informácie potvrdiť či vyvrátiť. Aniston sa ako producentka podieľala práve na spomenutej The Morning Show a ak sa projektu bude dariť, možno sa dočká aj ďalších epizód.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #seriál #návrat #priatelia

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...