Andrewa Garfielda a Lin-Manuela Mirandu spojí slávny muzikál. Čo ich čaká?

Britsko-americký herec Andrew Garfield si zahrá vo filme tick, tick…BOOM!, na ktorom bude spolupracovať so svojím kolegom Lin-Manuelom Mirandom.

02.11.2019 10:00
Herec Andrew Garfield, ktorý si odniesol aj... Foto: ,
Herec Andrew Garfield na archívnom zábere.
debata

Snímka je adaptáciou rovnomenného autobiografického muzikálu oceňovaného amerického skladateľa, dramatika a autora kultového muzikálu Rent Jonathana Larsona. Pre Mirandu to pritom bude jeho celovečerný režisérsky debut.

Tridsaťšesťročný Garfield stvárni mladého ambiciózneho divadelného skladateľa Jona, ktorý je v podstate stelesnením Larsona. Mladý muž žije v New Yorku a pracuje ako čašník, no zároveň píše muzikál Superbia, o ktorom dúfa, že sa stane veľkým americkým muzikálom a prinesie mu toľko chcený prielom v kariére. Jon popri tom cíti tlak zo strany jeho priateľky Susan, ktorú už nebaví brzdiť svoj život pre kariérne ambície jej priateľa.

Jonov spolubývajúci a najlepší priateľ Michael sa zase vzdal svojho kreatívneho sna a prijal dobre platenú prácu v reklamnej agentúre na Madison Avenue, pričom sa chystá odsťahovať z ich spoločného bývania. A tak sa s nadchádzajúcimi 30. narodeninami začne Jon potýkať s nervozitou a začne rozmýšľať nad tým, či jeho sen vôbec stojí za to.

Novinka vzniká pre spoločnosť Netflix. Tridsaťdeväťročný Miranda sa okrem réžie pod snímku podpíše aj ako producent. Scenár filmu z pôvodnej šou adaptuje Steven Levenson.

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrew Garfield #film #rola

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...