Finále šou Tvoja tvár znie povedome ovládol Hartl, ako Freddie Mercury sa stal kráľom pódia

Víťazom piatej série markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome a kráľom pódia sa stal herec Dávid Hartl.

11.11.2019 09:01
David Hartl LR Foto:
Herec Dávid Hartl, víťaz šou Tvoja tvár znie povedome.
debata

Za ním sa umiestnila herečka a speváčka Nela Pocisková. Na treťom mieste skončil herec Noël Czuczor a modelka Saša Gachulincová obsadila štvrté miesto.

Na pódiu nedeľného finále sa však predviedli všetci tohtoroční súťažiaci – herečka Zuzana Kraváriková z Oteckov, moderátor relácie Dobre vedieť!, Rasťo Sokol, herečka Karin Haydu aj herec Pavol Topoľský.

Herečka Karin Haydu.
Herec David Hartl.
+5Herečka Nela Pocisková.

Nela Pocisková sa počas veľkého finále „prevtelila“ do speváčky Pink a zaspievala skladbu What About Us. Modelka Saša Gachulincová predstúpila pred porotu ako Bob Marley so skladbou Could You Be Loved. Noël Czuczor dokonale zvládol Missy Elliot s skladbu Lose Control. Víťaz celej šou, Dávid Hartl, ohromil ako Freddie Mercury s piesňou Who Wants To Live Forever.

26-ročného herca Dávida Hartla diváci dobre poznajú z filmu Trhlina (2019) Petra Bebjaka, ktorý pred časom odvysielala Jojka ako televíznu sériu. Ale zahral si aj v dráme Únos (2017) režisérky Mariany Čengel Solčanskej.

Na pódiu, ale aj v zákulisí, vládla výborná nálada počas všetkých kôl, čo opísala aj jedna zo súťažiacich, Saša Gachulincová . „Neviem, či to je tak každú sezónu, alebo mali tentoraz tvorcovia šťastnú ruku pri výbere, ale namiešali skvelú partičku. Spočiatku som sa trochu bála, niektorí z účinkujúcich sa medzi sebou už poznali. Obávala som sa, či zapadnem. Ale zdá sa mi, že sme si hneď všetci padli do oka. S Palom Topoľským sme si skvele sadli, doťahujeme sa, robíme si zo seba srandu. S Karinkou som sa skamarátila aj v osobnom živote, je to super žena. Nelka ma dve malé deti a musí sa im venovať vo voľnom čase, a Zuzka Kraváriková je veľmi mladá, takže najviac času trávim mimo kamier práve s Karin. Ale všetci sú naozaj skvelí. Dokonca máme všetci ôsmi spoločný čet na jednej mobilnej aplikácii,“ priznala v rozhovore pre Pravdu.

V pozícii moderátora piatej série vystriedal Martina „Pyca“ Rauscha, ktorý divákov sprevádzal uplynulými sériami, Martin Nikodým.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dávid Hartl #Tvoja tvár znie povedome

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...