Hviezda Stranger Things dostane fakt tučný honorár: Milióny aj súkromný jet!

Donedávna sa viedli diskusie o tom, že ženy sú slabšie platené v Hollywoode. Možno aj v tomto kontexte nové informácie o plate stále ešte tínedžerky, herečky Millie Bobby Brownovej v novom projekte, poriadne zaskočili.

27.11.2019 14:32
Millie Bobby Brown Foto: ,
Millie Bobby Brown na premiére tretej série seriálu "Stranger Things" v Santa Monica.
debata

Hviezda seriálu Stranger Things, ktorá oslávila 15. narodeniny, by sa mala objaviť v novom filme o Sherlockovi Holmesovi. Stvárni údajne jeho podstatne mladšiu sestru Emolu, ktorá sa pod vplyvom slávneho brata tiež vrhne na súkromné vyšetrovanie zločinov. A ako súkromný detektív sa ocitne aj v mnohých náročných a akcie vyžadujúcich situáciách.

Podľa správ portálu TMZ.com sa podarilo Brownovej manažmentu vyjednať honorár vo výške 6,1 milióna dolárov. Okrem toho má v zmluve údajne klauzulu o ďalšom bonuse. V prípade, ak by sa filmu dobre darilo aj v kinách, pätnásťročná Brown sa dočká ďalších 800-tisíc dolárov.

Portál TMZ.com tiež prináša informácie o tom, že ak by sa filmu darilo natoľko, že sa producentská spoločnosť rozhodne nakrútiť pokračovanie, ďalší honorár bude ešte navýšený. Podľa zmluvy údajne má Millie Bobby Brown zabezpečené cestovanie súkromným lietadlom.

Okrem detskej hviezdy by sa v snímke mal objaviť aj Henry Cavill, ktorý stvárni slávneho britského detektíva. Matku ústrednej dvojice hrdinov, pani Holmesovú, si zahrá herečka Helena Bonham Carter. Výška honorárov dospelých hercov odhalená zatiaľ nebola.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Sherlock Holmes #honorár #milión #TMZ #Millie Bobby Brown

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....