Martausová sa spojila s Kryštofom: Výsledok je vonku, na film treba počkať

Jedna z najpopulárnejších českých kapiel súčasnosti Kryštof vydáva v spolupráci so slovenskou pesničkárkou Simou Martausovou nový singel Hvězdáři.

01.12.2019 16:06
Dobré srdce, Sima Martausová Foto: ,
Sima Martausová na galavečere pri príležitosti odovzdávania ocenení Dobré srdce.
debata

Hudbu aj text zložil Richard Krajčo, produkcie sa ujal Ondřej Fiedler, o mix a mastering sa postaral Ecson Waldes. Singel je predzvesťou tretieho pokračovania populárnej filmovej vinárskej komédie Bobule, ktorú kapela Kryštof sprevádza od úplného začiatku.

„Keď nás filmári oslovili aj na trojku, urobilo nám to opäť radosť. Mali sme už niekoľko rozpracovaných piesní na album, ktorý budeme vydávať v roku 2021, voľba padla na duet, ktorý som napísal pre kapelu a Simu Martausovú,“ približuje vznik skladby Richard Krajčo.

„Sima nás totiž pred dvomi rokmi oslovila na spoluprácu, a tak sa všetko pekne spojilo dohromady. Máme radi jej pesničky a ich energiu, takže sme boli radi, že sa jej zaľúbil song, v ktorom som sa prvýkrát pokúsil o slovenský text,“ doplnil líder Kryštofa.

Ako uviedla Martausová, spolupráca s Richardom Krajčom a celou kapelou Kryštof jej urobila radosť. „Mám rada ich hudbu a celé to bola krásna skúsenosť. Richard zložil celú pieseň dokonca aj so slovenským textom, čo je veľmi obdivuhodné. Som rada, že som sa toho celého zúčastnila, obľúbila som si aj ostatných členov kapely, aj Richardovu Karin, s ktorou som sa vďaka natáčaniu zoznámila,“ doplnila Sima.

Nakrúcanie pokračovania 3Bobule začalo v prvej polovici júla síce prekvapivo v Prahe, ale po troch dňoch sa filmári presunuli na južnú Moravu, kde s prestávkami pracovali do polovice augusta. Rovnako ako v predošlých dvoch filmoch sa dej točí okolo Terezy Ramby, Kryštofa Hádka, Lukáša Langmajera a Miroslava Táborského. Film 3Bobule bude do kín uvedený 12. marca budúceho roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #duet #skladba #Kryštof #Sima Martausová

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....