Šokujúci tínedžerský seriál mu priniesol slávu: Elordi cíti, že našiel svoje miesto

Po výkone v seriáli Euphoria z produkcie televízie HBO sa z Jacoba Elordiho stala nová hviezda. Aj napriek jeho negatívnej postave. V rodnej Austrálii ho dokonca zaradili do výberu mužov roka.

04.12.2019 09:50
debata
Herec Jacob Elordi na premiére seriálu Euphoria. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
LA Premiere of "EuphoriaHerec Jacob Elordi na premiére seriálu Euphoria. Herec Jacob Elordi na premiére seriálu Euphoria.

Dvadsaťdvaročný rodák z austrálskeho Brisbane sa objavil na titulnej strane magazínu GQ a poskytol časopisu aj rozhovor o tom, ako sa rozbehla v posledných mesiacoch jeho kariéra. Hoci štartu predchádzali šokujúce titulky o tom, ako seriál venovaný životu amerických tínedžerov štartuje s odhaľovaním penisov na televíznej obrazovke, Elordi priznal, že tento druh publicity ani nepostrehol. Bol v tom čase totiž pracovne v Juhoafrickej republiky a takmer bez internetu a telefónneho kontaktu.

Podľa neho však Euphoria dokázala niečo, čo dnes často chýba. „Možno sa nejaké decká pozerajú na tento seriál a budú sa vďaka nemu cítiť viac v pohode, budú vnímať, že existujú ďalší ľudia ako oni,“ komentoval Elordi pre GQ. „Myslím si, že to je veľmi dôležité, pretože, keď som bol tínedžerom ja, vždy som hľadal čosi také. Niekoho, ku komu sa môžem prirovnať. Kto prežíva veci podobne ako ja,“ doplnil herec.

Po skúsenosti so seriálom Euphoria, ktorý by sa mal dočkať aj druhej série, vraj začal byť herec spokojnejší s vlastnou prácou. „Stále to cítim tak, že mám veľa čo dokázať, ale konečne sa nachádzam na mieste, keď môžem byť hrdý na prácu, ktorú už mám za sebou,“ vyhlásil pre magazín.

V seriáli, ktorý si získal aj priazeň kritikov, účinkoval aj po boku herečky a speváčky Zendayi. Podľa neho je jedným z najdôležitejších dielikov skladačky úspechu tohto projektu.

„Zendaya je úžasne kreatívna, chápete. Je úplná radosť s ňou pracovať, je to výnimočná umelkyňa a zároveň aj osoba, ktorej na nás ostatných veľmi záleží,“ komentoval Elordi spoluprácu so svojou kolegyňou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #rola #kontroverzia #Euphoria #Jacob Elordi

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...