Absolútne sklamanie! Nedostala som férovú šancu, hovorí Nicole Scherzinger

Svet ju pozná ako speváčku či porotkyňu talentových šou. Ale muzikáloví fajnšmekri vedia, že Nicole Scherzinger bodovala aj ako muzikálová hviezda.

02.12.2019 14:37
debata
Speváčka Nicole Scherzinger. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Speváčka Nicole Scherzinger. Speváčka Nicole Scherzinger.

V roku 2014 účinkovala členka formácie Pussycat Dolls v slávnom muzikáli Cats v úlohe mačky Grizabelly a jej výkon jej priniesol množstvo pochvál a ocenenie od kritikov. Práve Grizabella spieva v muzikáli jednu z kultových piesní – skladbu Memory, ktorá sa od vzniku tohto diela dočkala mnohých verzií na divadelnom javisku aj na koncertných pódiách.

Scherzingerovú vraj poriadne nahnevalo, že nedostala vôbec šancu skúsiť bojovať o rolu vo filme Cats, ktorý príde do kín koncom roka. V nedávnom rozhovore prezradila, že kastingový režisér odmietol vidieť ju na osobnom pohovore.

Porovnajte si dve spevácke verzie skladby Memory tu:

„Skutočne ma to sklamalo, nebudem klamať. Bola som z toho úplne zdevastovaná,“ uviedla Scherzinger. „Chcela som len dostať férovú šancu. Potom ma môžete aj odmietnuť. Ale odmietnuť ma priamo do tváre, čo nikto neurobil,“ pokračovala v rozhovore speváčka.

Rolu mačky Grizabelly dostala v novom filme od režiséra Toma Hoopera speváčka a herečka Jennifer Hudson, ktorá má už doma Oscara za výkon v muzikáli Dreamgirls. Okrem nej sa vo filmovej verzii slávneho muzikálu objaví tiež speváčka Taylor Swift, spevák Jason Derulo, moderátor a herec James Corden či herci Judi Dench, Idris Elba a Ian McKellen. V jednej z hlavných úloh sa predstaví Francesca Hayward, primabalerína Kráľovského baletu v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Scherzinger #rola #kasting #sklamanie #Cats

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...