Nový album rovno na tele! Neuveríte, ako Dua Lipa ohlásila hudobný počin

Anglická speváčka Dua Lipa oznámila vydanie druhého štúdiového albumu.

04.12.2019 08:02
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

SWIPE FOR ALBUM TITLE

Príspevok, ktorý zdieľa FUTURE NOSTALGIA 2020 (@dualipa),

Novinka, z ktorej už predstavila singel Don’t Start Now, bude mať názov Future Nostalgia a na trh sa dostane na budúci rok. Konkrétny dátum vydania interpretka oznámi neskôr. Ktohovie, možno si ho tiež dá vytetovať ako spomenutý názov albumu. Iba pred pár dňami totiž speváčka zverejnila záber, na ktorom vidieť na jej tele nový nápis „future nostalgia“.

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Londýna chcela podľa svojich slov pri nahrávaní „vyjsť zo svojej komfortnej zóny“ a urobiť hudbu, ktorá by zapasovala k jej obľúbeným klasickým popovým piesňam a zároveň by bola „nová a unikátne“ jej.

„Na novej nahrávke ma inšpirovali mnohí umelci, od Gwen Stefani cez Madonnu, Moloko, Blondie až po Outkast,“ spomenula interpretka v stanovisku. Ako ďalej uviedla, pri tvorbe albumu chcela, aby jej nová štúdiovka mala „živý element zmixovaný s modernou elektronickou produkciou“ a bola „nostalgická, ale mala v sebe niečo svieže a futuristické“.

Speváčka svoj najnovší album v roku 2020 podporí aj na európskom turné. To odštartuje 26. apríla v Madride a ukončí 19. júna v Dubline. V rámci koncertnej šnúry zavíta aj do Rakúska, a to konkrétne 19. mája do Viedne, kde odohrá koncert v Stadthalle.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #album #tetovanie #Dua Lipa

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...