Marcinková o tajomstve z novej vianočnej komédie: Toto by ste nečakali!

Od štvrtka sa v slovenských kinách premieta slovenská novinka Šťastný nový rok. Mnoho divákov zaujal už trailer vianočnej romantickej komédie. Jej nakrúcanie vraj bola veľká zábava.

05.12.2019 00:00
debata
Herecké kolegyne Táňa Pauhofová (vľavo) a... Foto: Peter Frolo pre Be Well Media
Herecké kolegyne Táňa Pauhofová (vľavo) a Gabriela Marcinková. Herecké kolegyne Táňa Pauhofová (vľavo) a Gabriela Marcinková.

Keďže Vianoce nakrúcali v jednom z tatranských hotelov až v marci, museli celý hotel vždy pred natáčacím dňom kompletne vyzdobiť a po nakrúcaní ozdoby hneď zvesiť. „Robili sme to asi tri alebo štyrikrát. Ale tí ľudia tam boli takí úžasní, že okolo plesa pri hoteli nechali aj v marci rozvešané vianočné svetielka,“ prezradila Adriana Kronerová, producentka a tiež scenáristka filmu, o ktorého réžiu sa postaral jej syn Jakub Kroner.

Herečka Gabriela Marcinková stavila na červenú...
Herečka Emília Vášáryová vyzerala na premiére...
+21Herečka Zuzana Norisová stvárnila jednu zo...

V hlavných úlohách sa predstavia napríklad herečky Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová, Antónia Lišková či Gabriela Marcinková. Aj tie si vraj nakrúcanie veľmi užívali. „Bolo to úplne ako z rozprávky, to zasnežené jazero a ten vysvietený hotel… Vážne to bolo nádherné, bola tam úplná romantika. My máme na Slovensku také krásne miesta,“ podotkla pre médiá Antónia Lišková.

V traileri na film majú diváci možnosť vidieť aj jednu zo scén so živým medveďom – zoči-voči sa mu postaví herečka Gabriela Marcinková, ktorej postava je vo filme vo vysokom štádiu tehotenstva. Tá prekvapila, keď na nedávnej tlačovej konferencii prezradila tajomstvo z natáčania.

"Ešte ráno v deň, keď sme to šli nakrúcať, som si myslela, že sa s ním naozaj idem stretnúť, no musím vám prezradiť smutnú správu… Nestretla som ho. Musela som si ho, bohužiaľ, iba predstavovať, nevideli sme sa. Je mi aj trošku ľúto, že ma to minulo, lebo ako som počula, je to vraj veľký profesionál a viacerí herci s ním už hrali, no na druhej strane aspoň všetci ostali živí a zdraví a nikomu sa nič nestalo…,“ dodala herečka.

Ženské kvarteto vo filme doplnila Emília Vášáryová a v mužských úlohách sa objavia napríklad Ján Koleník, Marek Majeský, Tomáš Maštalír či Jiří Bartoška.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #medveď #trailer #Gabriela Marcinková #Antónia Líšková #Šťastný nový rok #Adriana Kronerová

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...