Krásna tanečnica z Flashdance na premiére! Pár rokov pred 60-kou vyzerá super

O pár dní oslávi herečka Jennifer Beals 56. narodeniny. Tesne pred oslavou sa ešte stihla ukázať na veľkolepej premiére seriálu The L Word: Generation Q.

05.12.2019 09:35
debata

Jennifer Beals sa so svojou seriálovou postavou Bette Porterovou rozlúčila pred desiatimi rokmi, aby sa k nej opäť vrátila. Seriál bude mať premiéru 8. decembra v televízii Showtime.

Jennifer Beals na premiére seriálu... Foto: Reuters
Jennifer Beals Jennifer Beals na premiére seriálu "The L Word: Generation Q" v Los Angeles.

Ale peknú brunetku nepreslávila len seriálová rola lesbičky Bette. Hviezdou sa stala ešte oveľa skôr, keď si v roku 1983 zahrala hlavnú rolu v slávnom tanečnom filme Flashdance. Beals v ňom stvárnila mladú zváračku, ktorá si po nociach privyrába tanečnými vystúpeniami a sníva o tom, že sa stane profesionálnou tanečnicou. Beals mala v čase nakrúcania len 20 rokov.

Nielen ona, ale aj jej seriálové kolegyne dorazili na premiéru seriálu, ktorá sa konala v Los Angeles. Beals na večer zvolila lesklý modrý kostým, ktorý síce z jej štíhlej postavičky veľa neodkryl, ale na prvý pohľad bolo jasné, že o svoje super krivky herečka ani s pribúdajúcim vekom neprišla.

Jennifer Beals a Jordan Hull na premiére...
Arienne Mandi na premiére seriálu "The L Word:...
+2Jennifer Beals na premiére seriálu "The L Word:...

Husté tmavé vlasy si nechala počas večera rozpustené a jej tvár zdobil výraznejší večerný mejkap. Na svoj typický úsmev, ktorým očarila aj v spomínanej snímke Flashdance, sa mohla spoľahnúť aj pred objektívmi počas premiéry. A hoci vrásky okolo jej očí boli jasne viditeľné, zo šarmu jej nič neubrali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Beals #Flashdance #The L Word: Generation Q

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...