Namiesto šéfa Pohlreicha prichádza šéfová v novej šou! Prísna je rovnako

Zdeněk Pohlreich sa ešte v minulom roku rozhodol po deviatich rokoch ukončiť nakrúcanie šou Ano, šéfe!

08.12.2019 00:00
Jitka Pagana Foto:
Nová šou "Ano, šéfová" s gastronómkou a podnikateľkou Jitkou Pagana a jej synom Santom.
debata

„Všetko má svoj začiatok, ale aj koniec. A ja si stojím za tým, že v najlepšom sa má prestať. Preto som rád, že mi Prima vyšla v ústrety a na konci sme sa dohodli. Ano, šéfe! mám určite spojené so svojim prvým stretnutím s televíznym svetom, ale tiež s niekedy až neuveriteľnými ľudskými príbehmi a osudmi. A na niektorých sa skutočne zabudnúť nedá,“ uviedol známy český šéfkuchár.

Nová šou "Ano, šéfová" s... Foto: Prima
Jitkou Pagana Nová šou "Ano, šéfová" s gastronómkou a podnikateľkou Jitkou Pagana a jej synom Santom.

A tak prišlo v minulom roku aj pokračovanie, avšak v trochu inom formáte. Ano, šéfová s gastronómkou a podnikateľkou Jitkou Pagana a jej synom Santom voľne nadviazala na formát Ano, šéfe! Jitka dlhé roky prevádzkovala niekoľko luxusných reštaurácií v Nemecku, ale pred niekoľkými rokmi sa aj so synom vrátila do Česka. Každý z nich tam vedie vlastnú reštauráciu, v ktorej sa snaží zúročiť skúsenosti s talianskou pohostinnosťou a nemeckou precíznosťou. Diváci uvidia nielen to, ako svojím osobitým štýlom pomáhajú neprosperujúcim reštauráciám, ale budú môcť tiež nahliadnuť do svojrázneho vzťahu matky a syna. Ten je plný humoru a emócií, čo je určite dané aj tým, že Jitka sa pred mnohými rokmi vydala na Sicílii a Santo ako správny taliansky syn svojej matke na jednej strane neodporuje, pritom však má hlavu plnú vlastných nápadov.

"V žiadnom prípade sme sa nechceli so Santom porovnávať so Zdeňkom Pohlreichom. Myslím si, že Šéf je v Česku len jeden. Zdeněk Pohlreich urobil pre naše odvetvie ohromný kus práce a my sme sa snažili pokračovať v jeho šľapajach. Aj keď Ano, šéfová! ide trochu inou cestou,“ povedala Jitka Pagana.

Jitka, ktorá sa netají tým, že na rozdiel od šéfa Pohlreicha nie je profesionálnou kuchárkou, má však tiež v odbore čo povedať. Zasvätené kuchárske rady v navštívených podnikoch však rozdáva aj skúsený šéfkuchár z jej vlastného podniku. „Ja vidím čo je zle, ale pretože nie som kuchár, pozvala som si do každého dielu šéfkuchára – profesionála, ktorý vie, ako poradiť,“ dodáva.

Program Ano, šéfová! uvidia diváci na kanáli Prima PLUS počas decembrových a januárových nedeľných večerov, vždy so začiatkom o 20.15 od 8. decembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #ANO #Zdeněk Pohlreich #šéfová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...