Anistonovej ex sa vracia pred kamery HBO! Tentoraz kvôli slávnej afére

Americkí herci Woody Harrelson a Justin Theroux si spoja sily v novej limitovanej sérii televízie HBO o afére Watergate.

09.12.2019 08:00
Herec Justin Theroux prichádza na štvrťfinálový... Foto: ,
Herec Justin Theroux na archívnom zábere. S televíziou HBO spolupracoval v minulosti na projekte The Leftovers.
debata

V projekte The White House Plumbers si nielen zahrajú, ale budú aj jeho výkonnými producentmi. Novinka sa sústredí na E. Howarda Hunta (Harrelson) a G. Gordona Liddyho (Theroux), ktorí naplánovali vlámanie do komplexu Watergate, ktoré celú aféru spustilo a viedlo k rezignácii prezidenta Richarda Nixona.

Séria je čiastočne založená na verejných záznamoch z danej éry a čiastočne na knihe Integrity (2007) Egila „Buda“ Krogha a Matthewa Krogha.

Za vznikom päťdielnej série stoja scenáristi Alex Gregory a Peter Huyck. Réžie sa ujme David Mandel. Všetci traja sa tiež pod projekt podpíšu ako výkonní producenti.

Aféra Watergate vypukla v roku 1972, keď sa pracovníci aparátu republikánskeho prezidenta Richarda Nixona vlámali do ústredia Demokratickej strany v komplexe Watergate vo Washingtone s účelom umiestniť do budovy odpočúvacie zaradenie. Prezident Richard Nixon musel pod tlakom dôkazov 9. augusta 1974 odstúpiť z funkcie.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Watergate #Justin Theroux #Woody Harrelson #HBO

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...