Láska podľa Evity? V kinách ju ukáže Balzerová, Vilhelmová či Kostelný

Začiatkom budúceho roka vstúpi do kinodistribúcie nový film úspešného tvorivého tímu, ktorý stojí za kinohitom Všetko alebo nič z roku 2017.

10.12.2019 08:00
Hlavné úlohy stvárnili vo filme Petra... Foto:
Hlavné úlohy stvárnili vo filme Petra Hřebíčková (vľavo) a Eliška Balzerová.
debata

Snímka Príliš osobná známosť je, podobne ako jej predchodca, adaptáciou knižného bestselleru spisovateľky Evity Twardzik Urbaníkovej. Do kín bude uvedená 16. januára 2020.

Film prináša príbehy troch žien, ktoré sa poznajú, alebo sa spoznajú. Spája ich priateľstvo, muž a malé, päťročné dievčatko. Simona si nanovo buduje život po tom, čo sa rozvedie a syn sa rozhodne žiť s otcom. Natáliu si nájde láska v podobe vdovca s malou dcérkou a obetavou babkou. A Eva aj v dôchodkovom veku zisťuje, že do jej života stále patrí láska partnerská, nielen tá k vnučke.

Zľava: Slovák Luboš Kostelný, chorvátsky herec... Foto: Continental Film
Zľava: Slovák Luboš Kostelný, chorvátsky herec Janko Popović Volarić a česká herečka Tatiana Dyková Vilhelmová. Zľava: Slovák Luboš Kostelný, chorvátsky herec Janko Popović Volarić a česká herečka Tatiana Dyková Vilhelmová.

Úsmevný, miestami dojímavý príbeh je dôkazom toho, že spôsobov lásky je toľko, koľko je ľudí na zemi. Film, v ktorom sa podľa tvorcov Slovenky nájdu, rozpráva o láske k mužom, k deťom, k sebe samým, o zodpovednosti za tých, ktorých milujeme, aj za tých, ktorí ich milovali pred nami.

V hlavnej úlohe sa predstaví česká herečka Petra Hřebíčková, sekundovať jej bude Tatiana Dyková (Vilhelmová) či Eliška Balzerová. Mužské postavy, ktoré hrdinkám zamotajú životy, stvárňujú srbskí herci Branislav Trifunović, Predrag Manojlović a Chorvát Janko Popović Volarić. Zo slovenských hercov sa vo filme objavia Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš.

Snímku režírovala Marta Ferencová a o produkciu sa postaral Peter Núňez.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #film #Evita Urbaníková #Príliš osobná známosť

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...