Aniston a jej exmanžel Pitt spolu na Glóbusoch: Fanúšikovia už píšu scenár...

Pondelok bol významným dňom v rámci televízno-filmového diania. Aj preto, že vyhlásili nominácie na ceny Zlatý glóbus. A tiež pre fanúšikov niekdajšieho manželského páru Jennifer Anistonovej a Brada Pitta.

10.12.2019 10:00
debata
Herečka Jennifer Aniston na predstavení novinky... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Jennifer Aniston na predstavení novinky The Morning Show v Londýne. Herečka Jennifer Aniston na predstavení novinky The Morning Show v Londýne.

Súvisí to práve s nomináciami na významné ocenenie. Prvýkrát sa totiž stalo, že na pozlátenú sošku glóbusu, o ktorej víťazoch rozhoduje Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov, majú šancu siahnuť bývalí manželia súčasne. Samozrejme, každý v inej kategórii.

Anistonovú nominovali za výkon v seriáli The Morning Show, prvom odvážnom počine televízie Apple TV+, zatiaľ čo jej exmanžel získal od novinárov nomináciu za výkon vo filme Vtedy v Hollywoode od Quentina Tarantina.

Herec Brad Pitt si zahral v projekte Vtedy v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Brad Pitt. Herec Brad Pitt si zahral v projekte Vtedy v Hollywoode.

Na internete sa okamžite začali množiť reakcie fanúšikov, ktorým neunikol tento „vtipný“ fakt nominácie v jednom roku pre bývalých partnerov. „Okay, tak čo keby sa Jennifer Aniston a Brad Pitt ukázali na červenom koberci spolu,“ napísal jeden z nich na Twitteri. „Budú spolu v jednej miestnosti,“ opýtal sa s humorom ďalší.

Niektorí televízni nadšenci tiež poukázali na to, že v zozname nominovaných sa ocitla aj herečka Gwyneth Paltrow, s ktorou Pitt tvoril pár ešte pred manželstvom s Anistonovou. Tá môže bodovať s výkonom v seriáli The Politician.

Nominácie na Zlatý glóbus 2019 tiež priniesli jeden výnimočný rekord. Týka sa herečky Meryl Streepovej. Tá sa totiž stala herečkou s rekordným počtom nominácií. Podarilo sa jej to vďaka najnovšej – nominácii za výkon v seriáli Veľké malé klamstvá. Doposiaľ tak má na svojom konte 34 nominácií.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt #Zlatý glóbus #nominácie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...