Milovníci domáceho varenia pozor! Reality šou Prostřeno! mieri na Slovensko

Päť súťažiacich, päť večerov, menu tradičné aj exotické. Reality šou Prostřeno! je každodennou návštevou domovov divákov, prehliadkou tancov okolo platne, lákavou ochutnávkou, ale aj sondou odolnosti zúčastnených. Obľúbená reality show bude od januára aj na slovenských televíznych obrazovkách.

15.12.2019 00:00
Jana Boušková a Václav Vydra Foto:
Programom Prostřeno! sprevádzajú herci Jana Boušková a Václav Vydra.
debata

Päť súťažiacich, päť súťažných menu a jedna výhra. To je už od roku 2010 Prostřeno! – obľúbená rodinná show a fenomén milovníkov domáceho varenia. Populárna reality show, ktorú v Českej republike vysiela televízia Prima, mieri na kanál Prima PLUS. Diváci budú môcť reláciu sledovať od januára.

Naprieč Českou republikou môžu súťažiaci predviesť svoju kulinársku zdatnosť. Nehrajú len o titul, ale aj o uznanie a výhru vo výške 60-tisíc českých korún. Navyše, prebieha aj hlasovanie divákov. Pravidelné ochutnávky krajových špecialít či zahraničných experimentov v podaní tých, ktorí práve nevyštudovali za kuchárov, ale k príprave pokrmov pristupujú s láskou. Aj tak by sa dal popísať program, ktorý pravidelne dopĺňajú aj obľúbené špeciály. Programom od jeho začiatku sprevádzajú herci Jana Boušková a Václav Vydra.

Program Prostřeno! uvidia diváci na kanáli Prima PLUS vždy v pracovných dňoch o 17-tej hodine a to už od 6. januára.

debata chyba
Viac na túto tému: #Prostřeno!

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...