Z Heleny Krajčiovej je ešte žiarivejšia ryšavka! Zmeny miluje, prezradila

Obľúbená herečka Helena Krajčiová sa už v januári divákom predvedie v novej úlohe.

13.12.2019 16:00
debata

Potom, čo skončil seriál Ministri, kde si zahrala jednu z hlavných rolí, sa predvedie v jojkárskej novinke Nový život. Stvárni v ňom bývalú futbalistku.

Milo Kráľ a Helena Krajčiová sa už čoskoro... Foto: JOJ
Milo Kráľ a Helena Krajčiová Milo Kráľ a Helena Krajčiová sa už čoskoro predstavia v seriáli Nový život.

Tá, rovnako ako jej dvaja kamaráti, takisto športovci, hokejista Dušan (Milo Kráľ) a futbalisti Pavol (Alexander Bárta) sa rozhodnú ukončiť svoje dobre rozbehnuté športove kariéry, každý z iného dôvodu a začať nové životy. „Ja mám strašne rada zmeny, rada by som začala x nových životov poučená tým, čo som zažila v tomto živote. Lákalo by ma aj veľa priestorov, kde ten život žiť. Veľakrát ma chytajú myšlienky, že chcem žiť niekde inde,“ hovorí Krajčiová na tému nových začiatkov a dodáva: „Nový život je pre mňa veľká téma. Z minúty na minútu môžu nastať okolnosti, ktoré vám život zmenia v okamihu.“

Na uvedení seriálu sa 44-ročná Krajčiová predviedla s jemne pozmeneným imidžom. Ryšavé vlasy mala o odtieň bledšie a dohladka vyžehlené. Práve vďaka účesu sa stala počas podujatia najvýraznejšou z pozvaných dám. Na margo svojej seriálovej úlohy ešte poznamenala: „Pred kamerami si celkom užívam najmä stavy hnevu, ktoré si v reálnom živote nemôžem až tak dovoliť. Ja som vždy za tú slušnú a s každým sa snažím veci pokojne vydiskutovať. Zrazu, keď mám s Alexandrom Bártom pred seriálovými kamerami takéto scény, kde môžem z nuly vyštartovať na stovku, naozaj si ich vychutnávam,“ dodala herečka.

Alexander Bárta, Helena Krajčiová a Milo Kráľ v... Foto: TV JOJ
alexander bárta, helena krajčiová, milo kráľ, nový život, seriál nový život, Alexander Bárta, Helena Krajčiová a Milo Kráľ v seriáli Nový život.

Helena Krajčiová v seriáli Nový život stvárňuje Luciu Pálfyovú

Lucia hrá futbal za petržalský klub, no najradšej by s tým už sekla a usadila sa. To však robí škrt cez rozpočet jej rakúskemu strojenému partnerovi Evaldovi, ktorý by chcel z jej športového talentu ťažiť čo najdlhšie. V momente, keď Evald odmietne počúvať jej biologické hodiny a túžbu po svadbe, Lucia urobí razantný krok. Opustí svet futbalu a vracia sa do Trenčína. Nasťahuje sa do bytu po babičke a v slabej chvíli kúpi miestnu krčmu Fatimu. Lucia sa musí zmieriť s novým životom, je majiteľkou krčmy. A musí ju udržať aj pri živote. Potrebuje pomoc od niekoho, kto by sa o ňu rád postaral.

Simona Kollárová, Alexander Bárta a Henrieta...
Milo Kráľ, Max Bolf a Alžbeta Stanková v...
+12Alexander Bárta, Helena Krajčiová a Milo Kráľ v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helena Krajčiová #nový život

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...