Hviezda Silicon Valley šokovala svet! Z počítačového nerda je tento svalovec

Niektorí hollywoodski herci sú schopní skutočne veľkej fyzickej transformácie kvôli svojim rolám. Iba pred pár dňami sa k nim zaradil aj Kumail Nanjiani.

19.12.2019 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I never thought I’d be one of those people who would post a thirsty shirtless, but I’ve worked way too hard for way too long so here we are. You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain. I found out a year ago I was going to be in Marvel’s Eternals and decided I wanted to transform how I looked. I would not have been able to do this if I didn’t have a full year with the best trainers and nutritionists paid for by the biggest studio in the world. I’m glad I look like this, but I also understand why I never did before. It would have been impossible without these resources and time. So big thanks to @grantrobertsfit who started working with me at the beginning of the year and made me understand true physical pain for months and months. Then, once we started shooting, a massive thanks to @davidhigginslondon and his team (@ellispartridge, @thebeardypt, @tomcheesemanfitness) for training me almost every day and making me strong, limber and injury free. I can almost touch my toes now. (And thank you for forcing me to do cheat meals David.) Matthews Street Catering for their delicious and healthy meals. And finally, the biggest thanks goes to @emilyvgordon for putting up with me complaining and talking about only working out and dieting for the last year. I promise I’ll be interesting again some day. #thirstyshirtless (Photo by @markupson.) (edit: I left off one very important person: @lancecallahan who trained me for 6 years and helped me build the foundation I could use to do this. Thank you!)

Príspevok, ktorý zdieľa @ kumailn,

Hviezda seriálu Silicon Valley z produkcie HBO by sa už čoskoro mal ukázať na filmových plátnach v novom komiksovom spracovaní. Ide o príbeh The Eternals, v ktorom si okrem neho zahrá aj Angelina Jolie či Salma Hayek. Je to však práve 41-ročný rodák z Pakistanu, ktorý na seba v posledných dňoch strhol maximálnu pozornosť.

Nanjiani sa pre svoju rolu v The Eternals pustil do tvrdého tréningu a vypracoval svoje telo do skutočne ukážkovej podoby. O dôkaz sa podelil priamo na Instagrame. „Nikdy som si nemyslel, že budem jedným z tých ľudí, ktorí zverejnia šťavnaté obrázky hore bez, ale makal som príliš tvrdo a príliš dlho, takže nech sa páči. Pred rokom som zistil, že budem súčasťou projektu The Eternals od Marvelu a rozhodol som sa, že chcem zmeniť to, ako som dovtedy vyzeral,“ napísal Nanjiani k záberu, na ktorom ukazuje pevnú a vypracovanú muskulatúru.

„Nebol by som schopný urobiť to, ak by som nemal za sebou rok s tými najlepšími trénermi a odborníkmi na výživu, ktorých platilo najväčšie filmové štúdio na svete. Som rád, že vyzerám takto, ale tiež rozumiem, prečo som to nikdy predtým neurobil. Bolo by to nemožné bez zdrojov a času, ktorý som dostal k dispozícii,“ poďakoval sa tak Nanjiani zástupcom filmového štúdia.

Emily V. Gordon a Kumail Nanjiani na premiére... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Emily V. Gordon Emily V. Gordon a Kumail Nanjiani na premiére filmu "Wildlife" v Hollywoode.

Sympatického herca poznajú aj fanúšikovia z filmovej romantickej komédie The Big Sick (Srdcu nerozkážeš), ku ktorému napísal scenár spolu so svojou manželkou Emily V. Gordonovou. Príbeh bol voľne inšpirovaný ich vlastnou love-story. Aj Gordonovej sa herec poďakoval na Instagrame za trpezlivosť, ktorú s ním mala, keď rok nebol schopný hovoriť o ničom inom, len o cvičení a výžive. „Sľubujem, že jedného dňa budem znovu aj zaujímavý,“ zavtipkoval si na sociálnej sieti.

Zdá sa však, že manželka je s jeho výsledkami premeny veľmi spokojná. Aj ona sa podelila o záber svojej polovičky na Instagrame. Zachytila ho ležiac na gauči v obývačke bez trička. „Tento chlap je super vymakaný, ale tiež je stále super,“ vyznala sa Gordon.

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Telo #svaly #Kumail Nanjiani #The Eternals

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...