Neuveriteľné! Tipnite si, koľkokrát odvysielajú v Nemecku počas sviatkov Popolušku

Aj počas tohtoročných Vianoc si Nemci budú môcť do sýtosti užiť rozprávku Tri oriešky pre Popolušku.

23.12.2019 00:00
tri oriešky pre popolušku, popoluška, Foto:
Ťahákom Jojky je kultová Popoluška.
debata (7)

Dnes už klasickú rozprávku, ktorá v Nemecku patrí k najobľúbenejším, ponúknu tunajšie televízne stanice počas sviatkov a krátko po nich hneď trinásťkrát.

Na Štedrý deň bude Popoluška v podaní Libuše Šafránkovej k videniu v piatich rôznych nemeckých televíziách, vrátane hlavného verejnoprávneho kanála ARD. Kto si ju ten deň nechá ujsť, môže všetko dohnať hneď o deň neskôr, kedy sa rozprávka z roku 1973 na obrazovkách objaví štyrikrát, alebo na Štefana, kedy ju nemecké televízie odvysielajú dvakrát.

Pre ľudí, ktorí už pred klasickou televíziou dávajú prednosť streamingovým službám, sú Tri oriešky pre Popolušku kedykoľvek dostupné na Netflixe alebo Amazone.

Kto si chce film, ktorý sa mal pôvodne nakrúcať v lete, vychutnať nevšedne, môže v Nemecku navštíviť niektoré z predstavení, pri ktorom sa Popoluška premieta na filmovom plátne za živého hudobného sprievodu veľkého symfonického orchestra. Také predstavenie sa v decembri uskutoční napríklad v Berlíne, Drážďanoch alebo Mníchove.

Komu by ani to nestačilo, môže si kúsok od filmom presláveného zámku Moritzburg zaobstarať suvenír s Popoluškou vo forme hrnčeka, čajov alebo rôznych sladkostí.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Tri oriešky pre Popolušku #Libuše Šafránková

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...