Kramár hral kedysi s Holubovou manželský pár! Teraz ich čaká iný vzťah

V novom seriáli Slunečná sa herci Maroš Kramár a Eva Holubová stretávajú v úlohách šéfa a jeho asistentky.

03.01.2020 00:00
Maroš Kramár, Eva Holubova Foto:
Maroš Kramár a Eva Holubová v seriáli Slunečná.
debata

Zatiaľ, čo on je veľkomožný podnikateľ, ona sa stará nielen o chod firmy, ale aj jeho syna, ktorý potrebuje ochrannú ruku ako soľ. Otecko totiž nie je práve ukážkovým rodičom.

"S Evičkou sa poznáme veľa rokov. Dokonca sme v divadle Studio DVA hrali manželský pár, takže spolu máme ten vzťah vybudovaný a dosť sme si to vtedy užili. Eva hrá výborne a vždy, keď som s ňou mal výstup v opernej árii, tak ma rozosmievala, pretože vedela, že keď sa smejem, tak nemôžem spievať. A to ju bavilo,“ spomína Maroš Kramár, ktorý sa až vďaka seriálu Slunečná prvýkrát stretáva s Evou Holubovou aj pred kamerou.

Asistentka Hana Schwarzmüllerová v podaní Evy Holubovej je rázna žena na správnom mieste a len tak niečo ju nerozhodí. "Moja postava je napísaná tak, že ma hneď tak niečo z miery nevyvedie. Vo firme sa pohybujem ako ryba vo vode. Som vo veku, kedy vidím v prítomných mužoch chlapcov,“ popisuje svoju úlohu Eva Holubová, ktorá je tak vďaka nakrúcaniu v obklopení mladých mužov. Obzvlášť blízky je jej šéf firmy Janek, ktorého hrá Marek Lambora. "Stretnutie s Markom bolo úprimné a otvorené. Nemala som vôbec pocit, že sme sa predtým nepoznali. Musím ale spomenúť aj ďalších dvoch členov nášho štvorlístku. Filip Tomsa a Lukáš Langmajer. So všetkými sa veľmi dobre pracuje a rozpráva, aj keď na to počas nakrúcania nie je vždy veľa času. Baví ma aj to, že preberáme spoločne postavy a situácie. Inak je to tu veľmi svižné pracovné tempo,“ priznáva herečka, ktorá do seriálu skvele zapadla.

Nový seriál Slunečná sa slovenským divákom uvedie na kanáli Prima PLUS v premiére v nedeľu, 12. januára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Maroš Kramár #Eva Holubová

+ Osviežujúce prechádzky na čerstvom vzduchu obohatia dušu i telo.
Nestrácajte nádej, všetko nakoniec výborne...

+ Umývanie rúk je dôležité, avšak pozor na dehydratáciu a jemné ranky.
Partnerstvo vo financiách môže otvoriť nové...