Aj tohtoročné Oscary budú bez moderátora! Dôvod? Divákov to baví viac

Slávnostné udeľovanie prestížnych filmových cien Oscar bude aj tento rok bez moderátora.

10.01.2020 12:44
debata
Tenistka Serena Williams bola jednou z hviezd,... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Tenistka Serena Williams bola jednou z hviezd, ktoré tiež ozdobili minuloročný ceremoniál Oscarov. Tenistka Serena Williams bola jednou z hviezd, ktoré tiež ozdobili minuloročný ceremoniál Oscarov.

Informovala o tom v noci na štvrtok spravodajská televízia CNN s odvolaním sa na vyhlásenie prezidentky spoločnosti ABC Entertainment Carey Burkeovej.

Burke toto rozhodnutie zdôvodnila tým, že na vlaňajšie prvé „experimentálne“ udeľovanie Oscarov bez moderátora slávnostného večera boli veľmi dobré ohlasy. Podľa agentúry Reuters bola v porovnaní s predchádzajúcimi ročníkmi aj vyššia sledovanosť.

Spočiatku mal vlaňajší 91. ročník odovzdávania filmových cien moderovať americký herec a komik Kevin Hart. Ten však neskôr oznámil, že sa vzdáva tejto príležitosti pre pobúrenie, ktoré vyvolali jeho dávnejšie hanlivé výroky voči homosexuálom a príslušníkov LGBT komunity.

Na pódiu sa tak počas večera objavili a vystriedali viaceré známe osobnosti kinematografie a šoubiznisu. Tie sprevádzali televíznych divákov a prítomných počas celého galavečera, ohlasovali nominácie, otvárali obálky a vyhlasovali víťazov.

Slávnostné udeľovanie Oscarov sa bude konať 9. februára a televízia ABC ho bude vysielať v priamom prenose, dodala CNN.

debata chyba
Viac na túto tému: #moderátor #Oscar #vyhlásenie #galavečer

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...