Tehotná Bagárová s natáčkami a v spacáku na koberci: Drsná Superstar!

Už o niekoľko týždňov odštartuje na obrazovkách ďalšia séria speváckej šou Superstar. Tohtoročnú porotu spestrí niekoľko nových tvárí. Je medzi nimi aj tehotná Monika Bagárová.

15.01.2020 00:00
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Naše parta a něco málo z natáčení #superstar2020 #nasecrew #funfunfun #seeusoon

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Zábery si preklikáte šípkou vpravo v obrázku.

Speváčka, ktorá sama kedysi účinkovala a súťažila v speváckom programe o hľadaní speváckej „superhviezdy“, zverejnila v utorok na svojom Instagrame pár momentiek z nakrúcania. Fotografie, ktoré vznikali na rozličných miestach, zachytávajú okrem Bagárovej (celý čas v natáčkách na hlave) aj jej kolegov – medzi nimi napríklad speváka Pavla Haberu, hudobníka Mariána Čekovského či moderátora Leoša Mareša.

Zdá sa, že najbližšie si však mladá speváčka je s kolegyňou Patríciou Pagáčovou. Mladé dámy dokonca zachytáva jedna fotografia ako ležia jedna vedľa druhej a snažia sa o cenné minúty oddychu priamo na koberci zabalené do spacákov. Zjavne v prestávke medzi nakrúcaním.

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Brna počas uplynulých Vianoc prezradila svojim fanúšikom veľkú novinu. S partnerom, zápasníkom Muradovom sa tešia na prvý prírastok. Napriek tehotenstvu sa však rozhodla pokračovať v Superstar naplno. Jej zdravotný stav to údajne umožňuje bez problémov. V čase, keď sa budú nakrúcať finálové epizódy šou, sa však už bude určite blížiť k termínu pôrodu.

Ktohovie, možno nová séria Superstar nezrodí len spevácku hviezdu, ale aj nový talent s Bagárovej krvou v žilách.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Monika Bagárová #Superstar #selfie #foto #nátačky

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...