Čierne vdovy sa vracajú! Za nitky ťahá Jitka Čvančarová

Uprostred príbehu Čierne vdovy sú tri kamarátky, ktoré spája priateľstvo a firma, v ktorej pracujú ich manželia.

16.01.2020 00:00
čierne vdovy, lucia siposová, jitka čvančarová,... Foto:
Čierne vdovy sa vracajú na obrazovky. Zľava: Lucia Siposová, Jitka Čvančarová, Jana Plodková.
debata

Jedného dňa si tieto krásky povedali dosť a rozhodli sa vziať život do vlastných rúk – za akúkoľvek cenu. Trebárs aj za cenu vraždy. A tak jedného dňa na jazere vybuchne čln aj s pánskou posádkou a ich ženy sa tomu z brehu pokojne prizerajú. To privádza na scénu brnenského detektíva Olina Nekulu, ktorého budú zmyselné krásky obletovať, aby ho zviedli na falošnú stopu.

Kriminálnu sériu televízie Prima Černé vdovy priniesla s veľkým ohlasom uplynulé leto slovenským divákom televízia JOJ. Pre tých, ktorí tento seriálový hit vlani prehliadli, je tu druhá šanca. Jitku Čvančarovú, Janu Plodkovú, Luciu Siposovú, ale aj Bolka Polívku v populárnej krimi sérii pripomenie od 26. januára kanál Prima PLUS.

„Johana je najracionálnejšia z nich, je mozgom tímu a iniciátorom všetkých vecí, ťahá za tie nitky, je to taký vodca party,“ hovorí o svojej úlohe Jitka Čvančarová. Jej pravým opakom je Renata v podaní Jany Plodkovej. „Renata je zo všetkých troch dievčat najjemnejšia. Myslím, že jej rozhodnutie zbaviť sa manžela nebolo stopercentne jasné, ale nechcela sklamať kamarátky, tak ako nechcela sklamať nikdy nikoho. V niečom je veľmi naivná, dobrá, priateľská, ale v tých situáciách vôbec nevie chodiť tak, ako jej kamarátky.“

Krimi komédia tak naberá vďaka týmto trom dámam na obrátkach a policajti si lámu hlavu o sto šesť, zatiaľ čo sa divák baví. „Je to čierna komédia a nemá sa brať smrteľne vážne. To, že svojich manželov zabili, je až druhoradá vec. Chceli sa oslobodiť a teraz riešia, či je to naozaj tá sloboda, o ktorej snívali, čo všetko z toho vyplýva a aké to má následky,“ dodáva Plodková.

Na úlohu Veroniky si len v tom najlepšom spomína aj slovenská herečka Lucia Siposová. "Ja som sa strašne tešila, keď ma Prima a Radek Bajgar oslovili, pretože prišli s týmto šialeným dievčaťom Veronikou, ktorá najskôr koná a až potom premýšľa. Je to taká spontánna bytosť,“ prezradila Lucia o postave, ktorú v seriáli stvárňuje. Ako dodala, sama však taká nie je a je si naopak celkom vedomá svojich skutkov a spontánnou je len v rámci humoru, pretože je veselá kopa.

V seriáli sa okrem už spomínaných hlavných postáv, ktoré stvárňujú Jitka Čvančarová, Jana Plodková, Lucia Siposová, Boleslav Polívka a Filip Blažek, predstaví aj celá plejáda ďalších známych tvárí. Ďalšie úlohy stvárnili Jan Vondráček, Jan Hájek, Dana Batulková, Jiří Maryško, Martin Myšička, Marek Lambora, Pavla Beretová a ďalší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucia Siposová #Čierne vdovy

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....