Pestúnka Fran po rokoch? 62-ročná Drescher stále pôvabná... a chystá návrat!

Aj vy ste patrili k fanúšikom seriálu Pestúnka Fran. Najmä pre nezameniteľnú Fran Drescherovú v hlavnej úlohe si kedysi získal srdcia divákov po celom svete. Podarí sa to hviezde znovu aj na prahu dôchodku?

16.01.2020 14:45
Fran Drescher sa vracia k divákom v novom... Foto: ,
Fran Drescher sa vracia k divákom v novom sitkome. Dostal názov Indebted.
debata

Dnes 62-ročná Drescher sa objavila nedávno na tlačovom stretnutí televízie NBC a štúdií Universal, ktoré v spolupráci pripravili nový televízny sitkom. Projekt pod názvom Indebted sa dočká premiéry v druhej polovici februára a práve Drescher v ňom dostane jeden z hlavných partov.

Sympatická brunetka sa pri rozhovore s novinármi vyznala z nadšenia, ktoré práca na novom sitkome priniesla. Nedalo sa tiež nevšimnúť, že hoci prekročila šesťdesiatku, jej pôvabný šarm zostáva. A Drescher aj ako dáma, ktorá by pokojne mohli byť babičkou, vyzerá stále veľmi príťažlivo.

zväčšiť Herečka Fran Drescher a jej seriálový kolega... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Fran Drescher a jej seriálový kolega Steven Weber Herečka Fran Drescher a jej seriálový kolega Steven Weber predstavili spoločne sitkom Indebted.

Pre brunetku sa televízia stala najväčším priestorom na realizáciu, ale zároveň aj miestom, kde neustále musela potvrdzovať svoju pozíciu. A mnohokrát pohorela. Popri megaúspešnej „Pestúnke“ sa jej totiž s ďalšími projektmi ani zďaleka tak nedarilo.

Možno práve Indebted prelomí tento začarovaný kruh. Drescher v ňom stvárnila matku hlavného hrdinu, ktorá sa spoločne s manželom objavuje v synovej domácnosti po tom, čo zbankrotovali. Syn s manželkou ich musí prichýliť, no súžitie v spoločnej domácnosti s rodičmi nie je žiaden med lízať.

zväčšiť Herečka Fran Drescher sa vracia v šou Indebted,... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Fran Drescher sa vracia v šou Indebted, o ktorej diskutovala s novinármi na stretnutí televízie NBC. Herečka Fran Drescher sa vracia v šou Indebted, o ktorej diskutovala s novinármi na stretnutí televízie NBC.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #seriál #návrat #pôvab #Fran Drescher

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...