Pápežský seriál? Skôr obnažených dekoltov... vyzliekol už dve francúzske krásky

Už niekoľko dní je dostupné na televíznom kanáli HBO pokračovanie úspešného seriálu Mladý pápež. Tentoraz pod názvom Nový pápež. A nemá núdzu o kontroverziu.

21.01.2020 00:00
debata (1)
zväčšiť Herečka Ludivine Sagnier na zábere z epizódy... Foto: HBO / Planet / Profimedia
Herečka Ludivine Sagnier na zábere z epizódy seriálu Nový pápež. Herečka Ludivine Sagnier na zábere z epizódy seriálu Nový pápež.

Už prvé epizódy projektu od talianskeho režiséra Paola Sorrentina a hlavný hrdina v podaní charizmatického Juda Lawa vyvolali záujem divákov a tiež pobúrené reakcie. Nové epizódy však akoby ešte pritvrdili. Pred kamerou sa už stihli vyzliecť dve slávne francúzske herečky.

Sorrentino pokračoval v spolupráci s Ludivine Saignerovou, ale tiež Cecile De Franceovou. Obe plavovlásky, obe talentované francúzske hviezdy a obe dostali za úlohu odložiť šaty. V projekte ako je Nový pápež sa zjavne nehovorí nie. Ale konieckoncov, je to práve originálna Sorrentiniho poetika, ktorá robí seriál výnimočným. A tak sa ani dve spomenuté dámy nebránili odvážnym scénam pred kamerou.

Zaujímavosťou tiež je, že v seriáli sa už objavil napríklad rocker Marilyn Manson, alebo herečka Sharon Stone, ktorá dokonca stvárnila sama seba. Kritici však k projektu už nie sú takí naklonení ako to platilo pri prvých sériách.

Tentoraz „pápežský“ seriál zatienil viac film Dvaja pápeži, ktorý nakrútil v produkcii Netflixu Fernando Meirelles. Obaja herci účinkujúci v ňom, Jonathan Pryce aj Anthony Hopkins, bojujú so svojimi hereckými výkonmi o sošku Oscara.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #seriál #erotika #Nový pápež #Ludivine Sagnier #Cecile De France

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...