Cmorik sa cítil akoby havaroval! Autentický klip štartuje rok plný plánov

Slovenský spevák Peter Cmorik zverejnil videoklip k piesni Dnes to príde. Novinka plná adrenalínu a rýchlej jazdy zachytáva okrem iného i spevákovu desivú nehodu.

31.01.2020 10:41
debata
Spevák a víťaz druhého ročníka Superstar Peter... Foto: TV Markíza
ZAK 2548 Spevák a víťaz druhého ročníka Superstar Peter Cmorik prišiel aj s manželkou.

Interpret si niekoľko podobných kolízií prežil už aj v reálnom živote. Nič vážne sa mu pri nich síce nikdy nestalo, no zvuk nárazu a emócie s ním bezprostredne spojené, si podľa vlastných slov zapamätá navždy. Pri nakrúcaní nového klipu si tieto pocity verne pripomenul. „Pri nakrúcaní tejto časti klipu som sa psychicky cítil, akoby som reálne havaroval a chalani ma bežali zachraňovať. Prežíval som to veľmi autenticky, myslím, že je to vidno aj na záberoch,“ poznamenal Cmorik.

Nakrúcanie vyšlo podľa neho na jednotku. „Bol to skvelý deň, počasie nám vyšlo dokonale, vyšantili sme sa ako malí chalani. Laco Rychtárik točil naše jazdy a prestrihával hrajúcu kapelu v záberoch, aké vie urobiť len on sám,“ priblížil 39-ročný rodák z Rožňavy.

Nová Skladba vznikla v spevákovom domácom štúdiu, kde po prvý raz nahrávali živé bicie s bubeníkom Martinom Tomešom. „Text sa mi podarilo napísať relatívne rýchlo a stal sa z neho kvázi motivačný song. Ten sa úplne hodí pre tých, ktorí na niečom fakt pracujú a denne sa snažia zo všetkých síl dosiahnuť svoj cieľ a uspieť,“ vyznal sa dnes už dvojnásobný otec.

Napriek tomu, že Cmorik spolu s manželkou, huslistkou Danielou Lovlin, vychováva dvojčatá Števka a Peťka, stále myslí aj na svojich fanúšikov, ktorých pravidelne zásobuje novými piesňami. „Rok 2020 bude pre nás určite prelomový. A to minimálne tým, že sa plnou parou púšťame vpred do tvorby a realizácie nových singlov. Posledné dva roky sa v našej zostave niesli v znamení baby boom-u, kvôli čomu šla tvorivá práca mierne bokom. Venovali sme sa výlučne koncertom a našim rodinám,“ vyznal sa spevák.

Tento rok sa však podľa jeho slov popri koncertoch chystajú s kapelou nahrať až päť nových skladieb, ku ktorým by radi nakrútili i videoklipy. „Rovnako budeme súčasťou jedného medzinárodného projektu, viac detailov o ňom prezradíme v dohľadnom čase. Je sa na čo tešiť, veď sme plní energie a odvážnych vízií,“ uzavrel.

Moderátorka Jasmina Vrbovská Alagič.
Päťčlenná porota šou Superstar - zľava: Marián...
+36Speváčka Emma Drobná, ktorej kariéra tiež...
debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #nehoda #Peter Cmorik #adrenalín

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...