A bude rozchod! Geissenovci odštartovali svoj deviaty rok v televízii divoko

3. februára odštartovala na stanici RTL nová séria šou Geissenovci – Ťažký život milionárov.

05.02.2020 00:00
debata

Štart šou sa však neniesol v znamení lásky či harmónie – pritom svojrázny párik práve tento rok oslavuje 30. výročie vzťahu a 25. výročie svadby. Pred kamerami šou sa dokonca skloňovalo slovo rozchod. Ako zvyčajne, aj tento raz slovnú prestrelku spôsobil celkom banálny dôvod – nákup piva.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wir schauen auch und wie gefällt es euch?

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965),

To chcel milionár Robert Geiss kúpiť na párty, ktorú plánoval usporiadať v ich dovolenkovom dome vo Valbergu, kde trávili čas aj s ich dvoma dcérami, Shaniou a Davinou. Nákup piva však rozčúlil jeho manželku, čo mu ostro povedala. Jej manžel sa však nenechal zahanbiť a ostré slová jej okamžite vrátil, ešte o čosi pichľavejšie a dokonca aj s vyhrážkou rozchodu, ktorá svojráznu blondínku rozplakala. Nuda v ich šou, ktorú diváci majú možnosť sledovať od roku 2011, tak zatiaľ nehrozí. Ale či rozchod? Hádky boli v šou časté, tento raz ich Carmen okorenila aj slzami.

Po odvysielaní novej časti sa Carmen na Instagrame poďakovala fanúšikom za to, že šou sledujú už neuveriteľných deväť rokov. „Práve to, že nás už deväť rokov sledujete je dôvod, prečo vám stále radi ukazujeme náš život,“ napísala okrem iného Carmen Geiss, ktorá má na Instagrame takmer 600 000 fanúšikov.

So štartom ďalšej série poskytla Carmen niekoľko rozhovorov pre nemecké médiá. V nich zabŕdla aj do témy plastických operácií. 54-ročná blondínka už v minulosti priznala operáciu pŕs aj podstupovanie omladzovacej „Drakulovej terapie“ (Vampire Lift). „Stále o mne hovoria, že mám v tvári botox, ale to nie je pravda, botox nemám,“ povedala pre „Promipool“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carmen Geiss #Geissenovci – Ťažký život milionárov

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...