Superstar bol najlepší krok môjho života, vraví Bagárová. Porodí pred finále?

Na televízne obrazovky sa vracia spevácka šou Superstar. Do poroty tento rok zasadne aj dáma, ktorá sa práve vďaka talentovému programu do hudobnej brandže dostala. Monika Bagárová sa už veľmi teší.

06.02.2020 00:50
debata
Video

Pre TV Pravda brnianska rodáčka v rozhovore prezradila, že si nikdy nemyslela, že bude z nej porotkyňa v Superstar. „Už keď sa ma na to pýtali v minulosti, vždy som odpovedala, že sa na to necítim. Že by to možno bolo pre mňa ťažké, lebo nie som v tej pozícii,“ uviedla. Kolegovia ju však prijali dobre a ona sama sa cíti spokojne.

Obavy vraj mala z Paľa Haberu, ktorý ju kedysi v šou hodnotil. „Je to predsa len profík, umelec, je mnoho rokov na scéne, dokázal veľa vecí. Príjemne ma prekvapilo, ako ma prijal, ako sa so mnou baví. Navzájom sa absolútne rešpektujeme. Zdieľame množstvo názorov. Ani som to nečakala,“ komentovala Bagárová, ktorá má k šou vraj veľmi pozitívny vzťah.

zväčšiť Päťčlenná porota šou Superstar - zľava: Marián... Foto: TV Markíza
Päťčlenná porota šou Superstar - zľava: Marián Čekovský, Patricie Pagáčová, Monika Bagárová, Pavol Habera a Leoš Mareš. Päťčlenná porota šou Superstar - zľava: Marián Čekovský, Patricie Pagáčová, Monika Bagárová, Pavol Habera a Leoš Mareš.

„A platí to, aj keby som v tej porote nesedela. Nikdy som o tejto šou nepovedala nič negatívne. Bol to pre mňa najlepší krok života. Vďaka nemu sedím tu. Robím hudbu profesionálne a robím to, čo milujem. Plním si hudobné sny,“ naznačila s úsmevom speváčka, pre ktorú bude účinkovanie na televíznych obrazovkách výnimočné ešte čímsi veľmi špecifickým. Je totiž tehotná.

Ako uviedla pre TV Pravda, zatiaľ všetko ide podľa plánu. A verí, že sa jej diváci dočkajú aj v samotnom finále, ktoré je pár týždňov pred termínom jej pôrodu. „Malo by to vyjsť tak, aby som všetky diely zvládla, teda tie živáky, finálové. Ale je tam štrnásť dní plus-mínus, pri ktorých človek vedieť nemôže. A nie je to ani v mojich silách to ovplyvniť, bude to prekvapenie,“ skonštatovala.

Celý rozhovor si pozrite vyššie.

Moderátorka Jasmina Vrbovská Alagič.
Päťčlenná porota šou Superstar - zľava: Marián...
+36Speváčka Emma Drobná, ktorej kariéra tiež...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #tehotenstvo #radosť #Monika Bagárová #Superstar #Pavol Habera

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...