Vidieť Judy s Zellwegerovou? Nemám záujem, odkázala Liza Minnelli

Zbiera jednu cenu za druhou a s vysokou pravdepodobnosťou siahne najbližšiu nedeľu aj po soške Oscara. Herečka Renee Zellweger stvárnila vo filme slávnu Judy Garlandovú.

06.02.2020 00:00
Herečka Renee Zellweger na premiére filmu Judy. Foto: ,
Herečka Renee Zellweger na premiére filmu Judy.
debata (1)

Niekdajšia hviezda Hollywoodu, ktorá svoju kariéru odštartovala už ako dieťa, zomrela vo veku 47 rokov na predávkovanie. Zanechala za sebou dcéru, nemenej slávnu Lizu Minnelliovú. Práve ona sa vyjadrila na margo životopisného fil­mu.

Nemá údajne žiaden záujem snímku si pozrieť, napísal magazín Variety s odvolaním sa na samotnú hudobnú divu. „Dúfam, že si to pri nakrúcaní užívala,“ odkázala herečke Minnelli prostredníctvom Variety stručne.

Samotná Liza Minnelli, podobne ako jej slávna mama, bojovala so závislosťou od alkoholu či utišujúcich liekov. Dnes 73-ročná dcéra Garlandovej a Vincenta Minnelliho mala tiež pomerne divoký súkromný život. Bola štyrikrát vydatá, naposledy v rokoch 2002 až 2007. Jej najslávnejšou rolou bola postava Sally Bowlesovej v muzikáli Kabaret, za výkon v ktorej získala aj sošku Oscara.

Herečka Renee Zellweger, ktorá možno uspeje v tohtoročnom súboji o sošku pre najlepšiu herečku v hlavnej úlohe, už jedného Oscara má. Získala ho za vedľajší ženský herecký výkon vo filme Návrat do Cold Mountain.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #film #Oscar #Renée Zellweger #výkon #Liza Minnelli #Judy Garland #JUdy

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...