Brožová si môže recept na mladosť patentovať! Oslavovala 52 či 25?

Poriadne prekvapenie si pripravili pre herečku Kateřinu Brožovú (52) jej seriáloví kolegovia z Modrého kódu, ktorí patria takmer do jej, aj keď najmä do tej seriálovej rodiny.

14.02.2020 00:00
Kateřina Brožová Foto:
Kateřina Brožová oslávila 52. narodeniny aj na nakrúcani seriálu Modrý kód.
debata (3)

Pôvabnú českú hviezdu, ktorá oslavovala 52. narodeniny, totiž počas nakrúcania seriálu Modrý kód, prekvapili herci Petr Buchta a Sandra Nováková. Medzi dvomi obrazmi sa náhle zjavili v ateliéroch s veľkou kyticou.

"Radosť a zároveň veľké prekvapenie mi urobili moji hereckí kolegovia Petr Buchta a moja seriálová dcéra Sandra Nováková. Na nakrúcaní Modrého kódu som dostala obrovskú kyticu. Som milovníčkou všetkých druhov kvetín,“ povedala herečka, ktorá by si svoj recept proti starnutiu mala nechať snáď i patentovať.

Kateřinu Brožovú prekvapili jej kolegovia zo... Foto: Prima
Kateřina Brožová Kateřinu Brožovú prekvapili jej kolegovia zo seriálu Modrý kód - Petr Buchta a Sandra Nováková jej darovali obrovskú kuticu.

Kateřina sa v seriáli Modrý kód pravidelne predstavuje v úlohe starostky a teraz už i predsedníčky kraja Dariny Růžičkovej. Obľúbená herečka však prezradila i to, čo dostala na narodeniny od svojej vlastnej dcéry. "Narodeninovú oslavu, ktorá sa tentokrát konala u nás doma, sme si veľmi užili. Od mojej dcéry Kačenky som dostala krásny darček, ktorý mi urobil veľkú radosť, ale aj kyticu a skvelú tortu,“ opísala. A pretože herečka musí bezpodmienečne vlastniť recept na to, ako zastaviť stroj času, tortu od dcéry Kateřiny vtipne zdobili dve prehodené sviečky s číslicami.

"Takže som vlastne oslávila len štvrťstoročie,“ dodala napokon s úsmevom herečka, ktorá práve v týchto dňoch popri seriáli začína skúšať aj úlohu Žofie v obnovenej premiére muzikálu Kat Mydlář v pražskom Divadle Broadway.

Seriál Modrý kód môžu sledovať diváci kanálu Prima PLUS v pondelok a v stredu večer o po 21.20 h.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Kateřina Brožová #Modrý kód

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...