Pattinson bude perfektný Batman, vyhlásila Kravitz. Kritiku radí ignorovať

Keď hollywoodski tvorcovia obsadia niekoho do kultovej úlohy, okamžite sa svet fanúšikov danej postavy rozdelí na dva tábory. Podobné sa udialo aj pri Robertovi Pattinsonovi, ktorý bude Batmanom.

16.02.2020 00:15
debata
Herečka Zoe Kravitz stvárnila v projekte High... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Herečka Zoe Kravitz stvárnila v projekte High Fidelity hlavnú úlohu. Herečka Zoe Kravitz stvárnila v projekte High Fidelity hlavnú úlohu.

Niekdajšia hviezda ságy Twilight, ktorá stvárni v najnovšom filme Netopierieho muža, sa však dočkala obrany od najbližšej kolegyne. Reč je v tomto prípade o Zoe Kravitzovej, ktorá si vo filme zahrá zase slávnu Catwoman, teda Mačaciu ženu.

„Myslím si, že je pre tú rolu perfektný,“ vyhlásila dcéra Lennyho Kravitza. „Som nadšená, že je mojím kolegom a parťákom a že sa dokážeme navzájom podporovať, pretože to nakrúcanie je intenzívne. Bude to dlhé natáčanie, počas ktorého nás čaká veký tlak. Viem, že sa môžem spoľahnúť na neho a on zase na mňa,“ komentovala Kravitz, ktorá už s Pattinsonom absolvovala kamerové skúšky a tiež tréningy a nácviky scén. „Je to úžasný a veľmi premýšľavý herec,“ podotkla ešte herečka.

Drobná Zoe Kravitz tiež uviedla, že je dôležité, aby sa herci nezaoberali príliš kritikou. „Ak sa začnete sústreďovať príliš na to, čo si ľudia myslia, urobíte tým sebe medvediu službu. Je to akoby ste smerovali svoju energiu úplne zlým smerom,“ vyhlásila. Doplnila, že, samozrejme, si chce uctiť fanúšikov slávneho komiksu a jeho hlavného hrdinu, ktorý sa verejnosti predstavil prvýkrát už v roku 1939.

„Ale v zmysle toho, čo si myslím, že potrebujem urobiť s postavou Catwoman, sa musím ponoriť sama do seba a zabudnúť na zvyšok sveta,“ uviedla Kravitz, ktorá pred pár dňami odpremiérovala aj seriálovú novinku streamovacej služby Hulu – seriál High Fidelity.

Karl Glusman a jeho manželka Zoe Kravitz prišli...
Topmodelka Kaia Gerber sa tiež objavila na...
+4Spisovateľ Nick Hornby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Robert Pattinson #nakrúcanie #Batman #rola #Zoe Kravitz #Mačacia žena

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...