Katy Perry v novej Superstar! Opäť tromfla kolegov, neuveríte, koľko zarobí...

Platilo to, keď sa prvýkrát objavila v šou American Idol a zostane to rovnaké aj v novej sérii. Speváčka Katy Perry výškou svojho honoráru zatienila kolegov.

17.02.2020 09:59
debata
Speváčka Katy Perry na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Katy Perry dorazila na akciu v kreácii Prada. Speváčka Katy Perry na archívnom zábere.

Na televízne obrazovky v USA už čoskoro dorazí 18. séria populárnej talentovej šou American Idol, ktorú zvyšok sveta pozná ako Superstar. Opäť sa v nej predstaví trio porotcov, ktorých diváci mali možnosť vidieť naposledy – speváčka Katy Perry, speváci a skladatelia Luke Bryan a Lionel Richie. Programom bude sprevádzať moderátor Ryan Seacrest.

Stránka JustJared.com priniesla informácie o údajných platoch, ktoré hviezdna porota žiadala (a dostala) pri účasti na novej sérii. Asi neprekvapí, že tentoraz je ženská členka zostavy najlepšie platenou.

Podľa údajných informácií zo zákulisia si Lionel Richie za účinkovanie pripíše na konto sumu 10 miliónov dolárov. O dva milióny viac by mal dostať spevák Luke Bryan. Súčasťou jeho kontraktu je aj vystúpenie na televíznej obrazovke s novou skladbou. Viac ako dvojnásobok však získa za účinkovanie speváčka Katy Perry. Ako uvádza americký portál, jej odmena by mala činiť 25 miliónov dolárov.

Zaujímavosťou je, že vyšší honorár za účinkovanie ako Lionel Richie by mal dostať aj spomenutý moderátor Ryan Seacrest. Jeho gáža sa vyšplhala na sumu 12 miliónov dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #American Idol #honorár #Lionel Richie #Luke Bryan

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...