Úplne donaha! Kravitzova dcéra v novom seriáli pritvrdila, súperí s manželom?

Novinka High Fidelity, seriál z produkcie streamovacej televízie HULU, vzbudila veľký záujem ešte pred samotnou premiérou. Hlavná hrdinka Zoe Kravitz dokázala nalákať mnohých fanúšikov.

18.02.2020 00:00
debata
Herečka Zoe Kravitz stvárnila v projekte High... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Herečka Zoe Kravitz stvárnila v projekte High Fidelity hlavnú úlohu. Herečka Zoe Kravitz stvárnila v projekte High Fidelity hlavnú úlohu.

Určite ďalší pribudnú po tom, čo sa ukázalo, že dcéra známeho muzikanta Lennyho Kravitza, nepredvádza pred kamerami len herecké umenie, ale aj svoje príťažlivé telo. A celkom bez šiat.

Keďže už v piatok, na valentínsky deň, bolo možné stiahnuť kompletný zoznam epizód, ukázalo sa, že Zoe Kravitz sa v seriáli doslova vyzlieka na počkanie. Herečka absolvovala niekoľko odvážnych scén – či už sólo alebo vo dvojici.

Karl Glusman a jeho manželka Zoe Kravitz prišli...
Topmodelka Kaia Gerber sa tiež objavila na...
+4Spisovateľ Nick Hornby.

Kamery ju zachytili nahú vo vani, flirtujúc s mužom hore bez, ale tiež pri milostnej scéne, v ktorej je celkom nahá. Jej hrdinka v príbebu pritom nezostáva pri jednom mužovi, ale neustále hľadá toho pravého.

Kravitz vo štvrtok premiérovala seriál na oficiálnom premietaní v spoločnosti svojho manžela Karla Gluzmana. Napriek odvážnym momentom pred kamerami ju však tento 32-ročný rodák z Bronxu podporuje. Konieckoncov, sám má na konte mimoriadne odvážny filmový počin – príbeh Love od francúzskeho režiséra Gaspara Noého, ktorý mnohí diváci pre explicitné sexuálne scény označovali aj za pornografický.

zväčšiť Herečka Zoe Kravitz v zábere zo seriálu High... Foto: HULU / Planet / Profimedia
Herečka Zoe Kravitz v zábere zo seriálu High Fidelity. Herečka Zoe Kravitz v zábere zo seriálu High Fidelity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #nahota #seriál #Zoe Kravitz #High Fidelity

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...