Po pauze opäť do práce! Lawrenceovú si uchmatol Netflix, čo divákov čaká?

Bezmála dva roky trvala pauza herečky Jennifer Lawrenceovej od nakrúcania jej posledného filmu. Teraz sa vracia. Uchmatla si ju spoločnosť Netflix.

20.02.2020 15:30
Jennnifer Lawrence Foto: ,
Herečka Jennnifer Lawrence.
debata

Držiteľka Oscara by sa mala predstaviť vo filme s názvom Don't look up – sci-fi snímky s pomerne vysokým rozpočtom. Ako informoval portál magazínu The Hollywood Reporter, v týchto dňoch bola finalizovaná zmluva a tá obsahuje informácie o rozpočte na projekt vo výške 75 miliónov dolárov.

Lawrence by mala začať nakrúcať novinku v apríli tohto roka a keďže Netflix má pomerne rýchly proces následnej postprodukcie, rád by film uviedol na streamovacej službu ešte pred záverom roka 2020.

Režisérom filmu má byť Adam McKay, ktorý sa údajne teší, že príbeh filmu chce Netflix priniesť v podobe svetovej komédie. Herečka Lawrence by mala v snímke stvárniť jednu z dvoch hlavných postáv, vedcov, ktorí prídu na to, že Zem o šesť mesiacov zasiahne meteorit.

S kolegom sa vydávajú na svetové turné, aby upozornili na riziká, ktoré hrozia svetu, no stretávajú sa len s ignoráciou populácie.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Jennifer Lawrence #rola #netflix

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....