Potvrdené! Priatelia sa vrátia. Honoráre pre hercov? Zatočí sa vám hlava

Kultový seriál Priatelia (1994 - 2004) sa po viac ako 15 rokoch vráti na televízne obrazovky v podobe špeciálu pre streamovaciu službu HBO Max.

23.02.2020 09:09
Záber z roku 2002 - hviezdy seriálu Priatelia -... Foto: ,
Záber z roku 2002 - hviezdy seriálu Priatelia - zľava: David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston a Matt LeBlanc.
debata (2)

V hodinovej špeciálnej epizóde, ktorú nakrútia bez scenára, sa opäť zídu všetci predstavitelia hlavných postáv Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer. Šestica sa s novinkou pochválila na službe Instagram.

Špeciál budú pritom nakrúcať na rovnakom mieste ako seriál, Stagei 24 filmových štúdií Warner Bros. v kalifornskom Burbanku. O réžiu sa postará Ben Winston.

Predstavitelia Rachel, Monicy, Phoebe, Joeyho, Chandlera a Rossa sa spolu s tvorcami komediálnej série Kevinom Brightom, Martou Kauffman a Davidom Craneom budú na novinke podieľať aj ako výkonní producenti. Podľa zdrojov portálu Deadline by mali herci a herečky dostať za nakrúcanie tri až štyri milióny dolárov ( v prepočte približne 2,8 až 3,7 miliónov eur).

HBO Max ponúkne špeciál, a rovnako aj všetkých 236 epizód seriálu, už pri svojom spustení. Služba by mala začať fungovať v máji.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #návrat #priatelia #špeciál

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...