U Anistonovej vypukol ošiaľ! Z návratu Priateľov sa tešia milióny, celebrity nevynímajúc

Správa, ktorá sa počas víkednu dostala k fanúšikom kultovej série, potešila milióny ľudí. A to doslova!

24.02.2020 14:00
debata (2)

Hlavní seriáloví predstavitelia – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer sa zídu pred kamerami v hodinovej špeciálnej epizóde, ktorá vznikne na rovnakom mieste ako seriál, v Stagei 24 filmových štúdií Warner Bros. v kalifornskom Burbanku. O réžiu sa postará Ben Winston.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It’s happening... ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

Správou sa, samozrejme, na svojom Instagrame pochválila aj seriálová Rachel, ktorá je spomedzi slávnej šestice na Instagrame najpopulárnejšia – sleduje ju vyše 29 miliónov fanúšikov. V priebehu niekoľkých hodín po zverejnení radostnej správy reagovali na jej Instagrame tisíce fanúšikov aj odkazmi ako: „Keď som sa to dozvedel, vrieskal som na celú ulicu.“ Reakcie sa niesli v podobne nadšenom tóne.

Správa však potešila aj mnohé hollywoodske tváre, ktoré sa na Instagrame Anistonovej takisto prihlásili o slovo. Hviezda Teórie veľkého tresku, Kaley Cuoco, napísala: „V tomto momente nemôžem nič robiť s mojím životom, je toho priveľa“. Speváčka a herečka Selena Gomez napísala: „Nikto mi to nepovedal. Nie som OK.“

Michelle Pfeiffer sa takisto pridala ku gratulantom, rovnako aj Gwyneth Paltrow, Jenna Dewan, Elisabeth Banks a mnojí ďalší. Doteraz označilo na Instagrame Anistonovej správu ako „páči sa mi“ vyše 10 miliónov fanúšikov.

Predstavitelia Rachel, Monicy, Phoebe, Joeyho, Chandlera a Rossa sa spolu s tvorcami komediálnej série Kevinom Brightom, Martou Kauffman a Davidom Craneom budú na novinke podieľať aj ako výkonní producenti. Podľa zdrojov portálu Deadline by mali herci a herečky dostať za nakrúcanie tri až štyri milióny dolárov ( v prepočte približne 2,8 až 3,7 miliónov eur).

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #priatelia

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...