Koleník kontra Maštalír! Koho v seriáli uprednostníte vy?

Už o pár dní sa na obrazovky dostanú dve seriálové novinky - Jenny a Pán profesor.

27.02.2020 00:00
debata

Zatiaľ, čo v joj-kárskej Jenny hrá jednu z hlavných rolí Ján Koleník (40), v markizáckom Pánovi profesorovi dostal prvé husle Tomáš Maštalír (42).

Tomáš Maštalír v seriáli Pán profesor. Foto: TV Markíza
tomáš maštalír, pán profesor, seriál pán profesor, Tomáš Maštalír v seriáli Pán profesor.

Koleník si v Jenny zahrá otca hlavnej hrdinky – Jenny (Barbora Očenášová), ktorej onkologická diagnóza obráti život naruby a začne sa jej boj s chorobou, ktorá je pre mnohých strašiakom. Jej bytie sa tak rozdelí na „predtým“ a „potom“. Míľnikom, ktorý všetko mení, je leukémia. Okrem nej Koleník v seriáli sám vychováva aj syna, keďže prišiel o manželku (Vlastina Svátková).

Tomáš Maštalír so svojou seriálovou triedou v... Foto: TV Markíza
pán profesor, seriál pán profesor, tomáš maštalír, Tomáš Maštalír so svojou seriálovou triedou v novom seriáli Pán profesor.

Z úlohy mal Koleník radosť aj preto, že išlo o celkom inú rolu, než aké hral doteraz. „Áno, mám veľa skúseností a takisto pocit, že rôznych ‚superhrdinov‘ sme už hrali dosť,“ začal opisovať známy herec a pokračoval: "Oceňujem, že Jenny je veľmi citlivo spracovaný životný osud a je to seriál, ktorý zobrazuje uzavretý a naplnený príbeh.“

Herec Ján Koleník v seriáli Jenny. Foto: TV JOJ
jenny, seriál jenny, ján koleník, Herec Ján Koleník v seriáli Jenny.

Pán profesor sa k divákom dostane 2. marca a ponúkne Tomáša Maštalíra v úlohe nekonvenčného učiteľa na gymnáziu. Ide o žánrovo odlišný seriál, než aký prinesie JOJ-ka v podobe Jenny. Komediálny seriál diváka vtiahne nielen do života tínedžerov, ale aj do milostného trojuholníka v podaní hercov – Gabriely Marcinkovej, Tomáša Maštalíra a Mareka Geišberga.

Ján Koleník a jeho seriálová dcéra Jenny, ktorú... Foto: JOJ
Ján Koleník Ján Koleník a jeho seriálová dcéra Jenny, ktorú stvárňuje Bára Očenášová.

Obaja herci, Maštalír aj Koleník, sú roky označovaní ako slovenské televízne sexidoly. Spoločne sa ukázali pred pár mesiacmi v novej komédii Šťastný nový rok, ale spoločne stáli aj pred kamerami úspešného seriálu Za sklom (JOJ) režiséra Petra Bebjaka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #Ján Koleník #Jenny #Pán profesor

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...