Smrdela som zúfalstvom, opísala hviezda seriálu Na muške časy bez práce

Fanúšikovia televíznych seriálov ju nemohli v posledných rokoch prehliadnuť. Herečka Jodie Comer excelovala v seriáli Na muške, kde stvárnila psychopatku a sociopatku Vilanelle.

04.03.2020 00:00
debata
Herečka Jodie Comer na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Jodie Comer na archívnom zábere. Herečka Jodie Comer na archívnom zábere.

Príťažlivá blondínka si za svoju rolu odniesla cenu Emmy, na Zlatý glóbus bola nominovaná. A jej rola jej priniesla slávu po niekoľkých rokoch čakania. V rozhovore pre britský magazín Vogue, ktorý umiestnil Comerovú na titulnú stranu aprílového vydania, prezradila, že zažila náročné obdobie bez práce.

„Pamätám si, že som mala rok, keď som nepracovala osem alebo deväť mesiacov,“ uviedla pre módnik. Niežeby sa o prácu nepokúšala. Akurát ani jeden z kastingov jej nevychádzal. „Ráno sa zobudíte, nachystáte sa, idete na vlak, sedíte v ňom dve hodiny, prídete na kasting, kde ste desať minút a potom ďalšie dve hodiny cestujete domov,“ opísala svoje spomienky. Niekedy to vraj podstúpila aj trikrát týždenne, no žiadna z ponúk jej nevyšla.

„Uvedomila som si, že čím dlhšie som nepracovala, tým viac zo mňa smrdelo to zúfalstvo. ‚Potrebujem prácu.‘ To som mala napísané na čele. Museli to zo mňa cítiť,“ uviedla Comer, ktorá však napokon dostala rolu v seriáli Na muške po boku skúsenej herečky Sandry Oh.

Tvorcovia pripravili už dve série, ktoré sa vysielali s veľkým komerčným úspechom aj odozvou kritikov. Momentálne sa už chystá tretia. Dvadsaťšesťročná blondínka v nej chýbať určite nebude. A ktohovie, možno následne aj v zozname nominácií na ďalšie televízne ceny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Introducing @JodieMComer as #BritishVogue’s April 2020 cover star. In the past 12 months, the 26-year-old actor – best known for playing the charismatic sociopath #Villanelle in #KillingEve – has cruised to global fame. As she prepares for her first major Hollywood release, comedy blockbuster @FreeGuyMovie, where she stars alongside #RyanReynolds, @GilesHattersley meets the Liverpudlian with the world at her feet – and finds out what to expect from the assassin in season three of @KillingEve. Read the full interview in the new issue, on newsstands Friday 6 March. #JodieComer wears all @MiuMiu. Photographed by #StevenMeisel and styled by @Edward_Enninful, with hair by @GuidoPalau, make-up by @PatMcGrathReal and nails by @JinSoonChoi.

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #zamestnanie #seriál #Vogue #rola #Jodie Comer

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....