Neuveriteľné! Megaprsia, zmenená tvár, túto seriálovú hviezdu sotva spoznáte...

Maskovanie pri nakrúcaní súčasných filmových a televíznych projektov je už na takej vynikajúcej úrovni, že niekedy je naozaj ťažké nájsť podobu so samotnými hercami. A k tomu sa blíži aj prípad známej seriálovej herečky.

05.03.2020 00:00
debata (2)
Herečka Emmy Rossum ako ikona z billboardov... Foto: PhamousFotos / SplashNews.com / Splash / Profimedia
500776127 Herečka Emmy Rossum ako ikona z billboardov Angelyne, ktorá pôsobila v Los Angeles v osemdesiatych rokoch minulého storočia.

Hviezda seriálu Shameless, herečka Emmy Rossum, už niekoľko týždňov nakrúca novú snímku. Ak by ste však na pľaci hľadali štíhlu a pôvabnú tmavovlásku s typickým pohľadom srnky, asi by ste nepochodili. Maskéri totiž Rossumovú zmenili na nepoznanie. A spravili z nej absolútny prototyp sexbomby 80-tych rokov.

Dôvodom je fakt, že Rossum dostala hlavnú úlohu vo filme Angelyne, ktorý zachytáva život skutočnej sexbomby z bilboardov, modelky a playmate Angelyne, ktorá pôsobila v osedmesiatych rokoch v Los Angeles.

Herečka Emmy Rossum prišla v pastelovom ružovom... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Emmy Rossum prišla v pastelovom ružovom nohavicovom kostýme. Herečka Emmy Rossum prišla v pastelovom ružovom nohavicovom kostýme.

Dáma, ktorá robila tajnosti okolo svojho pôvodu aj skutočného mena, bola povestná svojím nezameniteľným imidžom. Výrazným poprsím aj platinovými kaderami vlasov. Rossumovú teda upravili pomocou parochne, výrazného mejkapu, ale aj protetického nosa či lícnych kostí, ktoré zmenili jej pôvodné črty.

Výzvou pri pomerne útlej a štíhlej herečky bol práve masívny obsah výstrihu. Ako však naznačujú zábery paparazzov, ktorí sa dostali do blízkosti nakrúcania tohto televízneho miniprojektu, výsledok vyrazí dych. Objemom aj uveriteľnosťou. Veď si to len porovnajte…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #film #maska #Emmy Rossum #podoba #vizáž #Angelyne

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...