Veľký návrat Klumovej! A pozor, vedľa seba bude mať ďalšie sexbombu

Zdá sa, že nemecká rodáčka Heidi Klum je miláčikom amerických divákov. Aspoň v prípade šou Amerika hľadá talent. Ako inak si vysvetliť jej návrat.

05.03.2020 12:58
debata
Herečka Sofia Vergara (vľavo) a televízna... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Sofia Vergara (vľavo) a televízna osobnosť Heidi Klum. Herečka Sofia Vergara (vľavo) a televízna osobnosť Heidi Klum.

V stredu večer sa v Kalifornii konal štartovací event v poradí už 15. série známej televíznej relácie, v ktorej štvorčlenná porota hľadá výnimočné talenty. Po pauze sa do nej opäť vrátila aj 45-ročná Heidi Klum.

Blondínka pôsobila v Amerika hľadá talent niekoľko sezón po boku slávneho porotcu Simona Cowella. Neskôr sa ju však tvorcovia súťaže rozhodli nahradiť novými tvárami. Angažovanie herečky Gabrielle Unionovej sa však skončilo škandálom.

Herečka Sofia Vergara počas štartu 15. série...
Televízna osobnosť a modelka Heidi Klum počas...
+3Porotca a televízny producent Simon Cowell.

Afroamerická hviezda tvrdila, že práca pre šou štúdií FOX bola veľmi nepriateľská a mnohokrát čelila rasovo motivovaným narážkam. Nech už je pravda akákoľvek, jedno je isté. „Problematická“ Union sa porúčala a Heidi Klum je späť.

Na stredajšom evente sa štvornásobná mama objavila v krátkych šatách s čiernobielym vzorom. Fotografom predviedla štíhle nohy aj svoj povestný modelkovský úsmev. V zostave porotcov však nebude jedinou zvodnou dámou. Po jej boku sa totiž usadí aj kolumbijská herečka Sofia Vergara.

Heidi Klum počas štartu 15. série šou Amerika... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Heidi Klum počas štartu 15. série šou Amerika hľadá talent v Kalifornii. Heidi Klum počas štartu 15. série šou Amerika hľadá talent v Kalifornii.

„Bola to skvelá príležitosť urobiť niečo celkom iné po desiatich rokoch účinkovania v úspešnom televíznom seriáli,“ uviedla na margo svojho účinkovania Vergara, ktorá doposiaľ rezonovala najmä ako hviezda komediálneho seriálu Moderná rodinka. Priznala sa tiež, že sama bola dlhý čas diváčkou talentovej šou. „Vyzerá to, že porotcovia si užívali pri tom veľa zábavy. A rovnako tak účinkujúci. Dúfam, že zažijem niečo podobné,“ doplnila ešte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #súťaž #Sofia Vergara #talent #porota

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...