Fakt vydarené! Hviezdy Priateľov pózujú so svojím mladším ja

Ak milujete Priateľov, koláže umelca menom Ard Gelinck sa vám budú páčiť. Pozrite sa na dve podoby hviezd ako Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer.

11.03.2020 15:30
debata

Koncom februára fanúšikov sitkomu Priatelia potešila správa, že sa so svojimi hrdinami opäť stretnú. Po viac ako 15 rokoch sa vrátia na televízne obrazovky v podobe špeciálu pre streamovaciu službu HBO Max. V hodinovej špeciálnej epizóde, ktorú nakrútia bez scenára, sa opäť zídu všetci predstavitelia hlavných postáv Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer.

S témou návratov sa už istý čas pohráva aj umelec menom Ard Gelinck, ktorý sa venuje kolážam. Na zvlášť vydarených dielkach sa k sebe túlia filmové či seriálové hviezdy – ktoré je vidieť so svojím mladším ja. Na instagramovej stránke umelca sú práve takto zobrazené aj hviezdy seriálu Priatelia.

Usmiate herečky po boku svojich mladších seriálových „verzií“ či zamyslení herci po boku veselých seriálových chlapcov. Pozrite sa na koláže Priateľov.

Jennifer Aniston

Lisa Kudrow

Matthew Perry

Matt LeBlanc

David Schwimmer

Courteney Cox

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #priatelia #Lisa Kudrow #koláž

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...