Bohdalová má oslavu 90-ky už naplánovanú, úlohu na nej dostal aj Hudák

Moderátor a herec, minuloročný držiteľ ceny absolútny OTO, Michal Hudák, sa s českou herečkou spoznal pred niekoľkými rokmi, ako opísal, za zvláštnych okolností.

25.03.2020 00:00
Jiřina Bohdalová Foto:
Herečka Jiřina Bohdalová.
debata (4)

„Spoznali sme sa pred siedmimi či ôsmimi rokmi vo východoslovenskej, rusínskej obci Habura, ktorej sme obaja čestnými občanmi,“ opísal Hudák. Už pri prvom pohľade sa mu vraj Jiřina Bohdalová veselo prihovorila: „Veď ty si Werich! A nielen tým, ako vyzeráš, tými tvojimi očami. Ale aj gestami a tým, ako hovoríš,“ vyslovila smerom k nemu česká herecká legenda, ktorú práve Jan Werich prijímal pred desaťročiami do Divadla ABC. „Keď vám niečo také povie pani Bohdalová, je to ohromné ocenenie. A v dobrej nálade mi to pripomína vždy, keď sa stretneme,“ opisuje s úsmevom Hudák.

S českou herečkou sa pred časom stretol aj počas nakrúcania novej šou Zlatá maska. Tá mala na JOJ-ke odštartovať v marci, ale podobne ako iné programy či seriály, aj táto relácia, ktorá mala byť ťažiskovým projektom novej sezóny, dostala stopku kvôli koronavírusu. „Svoj humor nám Jiřinka dávkovala postupne a ja si dovolím tvrdiť, že sme si padli do oka, naše vzťahy sú priateľské,“ opísal nakrúcanie Hudák. Ako prezradil, 88-ročná herečka si ho už „zabookovala“ na oslavu svojich 90-tych narodenín. „Ona už má všetko na oslavu jubilea naplánované, kolegom, aj mne, rozdala presné úlohy, kto bude mať počas oslavy akú rolu. Dal by boh, aby to celé ‚klaplo‘ tak, ako si to na rok 2021 naplánova­la,“ dodal.

Herec a moderátor Michal Hudák. Foto: JOJ
Michal Hudak Herec a moderátor Michal Hudák.

Práve Bohdalová sa mala spolu s Hudákom predstaviť ako porotca, či skôr detektív v spomínanej Zlatej maske, v ktorej sa ako s moderátorom počítalo s Martinom Pyco Rauschom. V Zlatej maske mali súťažiaci z radov známych osobností, či už hercov, spevákov ale aj športovcov, spievať zahalení v dokonalých kostýmoch a maskách – ich identita bola prísne strážená dokonca osobnými strážcami. V zahraničí sa šou vysielala pod názvom The Masked Singer.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Michal Hudák #Jiřina Bohdalová

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....