Klinika Grace či Doktori? Kostýmy a pomôcky z nakrúcania idú do nemocníc!

Výrobné štáby viacerých seriálov z lekárskeho či záchranárskeho prostredia sa rozhodli darovať tvárové masky a rúška, rukavice či oblečenie lekárom a zdravotníkom, ktorí ich majú v čase epidémie nového druhu koronavírusu nedostatok.

24.03.2020 14:04
meredith, grey´s anatomy, klinika grace, Foto:
Herečka Ellen Pompeo na zábere zo seriálu Klinika Grace.
debata

Realizačný štáb, ktorý už 15 rokov pre televíziu ABC nakrúca seriál Klinika Grace (Grey's Anatomy), dal k dispozícii svoju zásobu lekárskych blúz a rukavíc, uviedla výkonná producentka seriálu Krista Vernoff.

Filmári, ktorí nakrúcajú seriál V ohni (Station 19), darovali kanadskej provincii Ontario 300 ochranných masiek pre hasičov, keď sa dozvedeli, že im chýbajú.

Stovky rúšok, lekárskych blúz a ďalšieho oblečenia venovala jednej z nemocníc kanadského mesta Vancouver aj produkcia seriálu Dobrý doktor (Good Doctor), ktorú vysiela televízia ABC.

Personál nemocnice Grady Memorial Hospital v americkom meste Atlanta zasa krátko pred minutím vlastných zásob dostal zásielku ochranných pomôcok pre lekárov od produkcie seriálu Doktori (The Resident), ktorý vysiela televízia Fox.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #výroba #Televízia #Klinika Grace #zdravotníci #pomôcky #Dobrý doktor #koronavírus

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...