Homer vedľa Harryho a Meghan? Dvojica mieri do Springfieldu a to nie je všetko

V kultovom animáku už samých seba nahovorili mnohé známe osobnosti - Justin Bieber, Lady Gaga či Paul McCartney.

26.03.2020 16:00
debata

Potom, ako sa princ Harry a vojvodkyňa Meghan postupne „odstrihli“ od kráľovskej rodiny, otvárajú sa im stále nové a nové dvere. Aj dvere do sveta šoubiznisu. Ako uvádza denník Mirror, princ Harry (35) a vojvodkyňa Meghan (38) sa môžu stať súčasťou kultového seriálu Simpsonovci. Tvorcovia slávnej rodinky zo Springfieldu by dvojicu chceli získať ako hlasy postavičiek – mohli by nahovoriť samých seba.

Meghan počas osláv Commonwealth Day. Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Meghan Meghan počas osláv Commonwealth Day.

Ako sa nechal počuť jeden z producentov série, Al Jean (59), sú práve Harry a Meghan v hre, tvorcovia o nich majú vážny záujem. „Hovorili sme o Meghan a Harrym. Počul som, že Meghan si hľadá miesto v dabingu. Ak to bude čítať, nech nám zavolá,“ poslal veselý odkaz cez médiá vojvodkyni Meghan.

Ak by to vyšlo, kráľovská dvojica by sa tak rozšírila rad celebrít a slávnych osobností, ktoré sa už ako „hlasy“ v slávnom animáku pre dospelých objavili – napríklad Zooey Deschanel, Lady Gaga, Paul McCartney či Stephen Hawking.

Paul McCartney sa napríklad objavil v epizóde, v ktorej sa Lisa rozhodla, že prestane jesť mäso a stane sa vegetariánkou. Lady Gaga sa v Simpsonovcoch ukázala v roku 2012 aj s množstvom jej extravagantných kostýmov. V roku 2013 si v 24. sérii zahral kreslený kanadský idol Justin Bieber.

Za prvý diel Simpsonovcov sa považuje vianočný špeciál z decembra 1989. Žlté postavičky v tom čase však Amerika poznala už dva roky. Na svet ich uviedla britská komička Tracey Ullmanová v krátkom klipe v apríli 1987. Simpsonovci sa vysielajú dodnes. Celý svet naučili, že kreslené seriály môžu byť určené aj dospelým – tvorcovia do postavičiek zakomponovali výstižnú esenciu tých najtypickejších ľudských vlastností a vzoriek správania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Simpsonovci #vojvodkyňa Meghan

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...