Ľudia s morbídnou nadváhou sa opäť púšťajú do boja! Diváci budú pri tom

U divákov sa relácie, v ktorých ľudia s nadváhou menia svoje životy k lepšiemu, tešia značnej obľube. Pre mnohých sú inšpirujúce a takisto môžu byť spúšťačom pre ich vlastnú zmenu v túžbe po zdravšom živote aj "novom" tele.

28.03.2020 00:00
Tlouštíci Foto:
Ľudia s morbídnou nadváhou zabojujú v relácii Tlouštíci.
debata

Markíza ponúkla v minulosti šou Extrémne premeny, kde účinkujúci chudli a trénovali pod dohľadom odborníkov, ich hlavným koučom v tejto ceste bol tréner Maroš Molnár. V roku 2019 reláciu o radikálnom „resetovaní“ sa uviedla aj JOJ-ka pod názvom Reštart, v ktorej účinkujúci s nadváhou menili svoje návyky pod dohľadom odborníkov – športového fyziológa Viktora Bielika, terapeuta Patrika Balinta, lekára internistu Petra Tatara a trénera Dominika Hopjaka.

Aktuálne sa na obrazovky televízie Prima a takisto Prima PLUS (dostupnej na Slovensku) dostáva docu-reality s názvom „Tlouštíci“. Osem účastníkov premeny sa zdôverí pred kamerami so svojimi príbehmi a s pomocou odborníkov zistia, že za ich nadváhou stoja nielen prehrešky v stravovaní, ale aj emočné prejedanie sa a ďalšie faktory. Tie, ktoré ovplyvňujú vznik nadváhy u všetkých. Tím televízie Prima, zložený z renomovaných odborníkov, ponúkne trvalé vyriešenie ich problémov.

Ľudia s nadváhou zabojujú v relácii Tlouštíci. Foto: Prima
Tlouštíci Ľudia s nadváhou zabojujú v relácii Tlouštíci.

Cestou k vysnívanej postave sa musia všetci účastníci projektu „Tlouštíci“ popasovať nielen s neznámymi potravinami, zdravým jedálničkom, ale aj so zdravým a pravidelným pohybom. Okrem toho si musia urobiť poriadok v živote, čo je problematickým spúšťačom vzniku nadváhy. „Sme radi, že môžeme predstaviť dlhodobú radikálnu zmenu životného štýlu, ktorá bude inšpirovať divákov k tomu, aby sa pridali. Počas prípravy celého konceptu nám nešlo o krátkodobú zmenu vizáže, ale o dlhodobú premenu každého z účastníkov, ktorá začína v hlave. Až potom sa presúva do chladničky a na tanier,“ opísal Roman Mrázek, programový riaditeľ skupiny Prima.

Ako sa ľuďom s obezitou podarí zabojovať o lepší život môžete sledovať každý týždeň od nedele večer na kanáli Prima PLUS.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #tréning #obezita #nadváha #relácia #Prima PLUS

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....