Dolu s tričkom! Scénu si vymyslel Pitt, bolo to fakt erotické, tvrdí Tarantino

Za svoje herecké umenie vo filme Vtedy v Hollywoode si herec Brad Pitt odniesol tento rok aj sošku Oscara. Mnoho jeho fanúšikov sa však potešilo nielen talentu, ale aj pohľadu na jeho telo.

02.04.2020 09:00
Herec Brad Pitt. Foto: ,
Herec Brad Pitt.
debata

Niekdajší sexidol Hollywoodu potvrdil aj v ostatnom filme režiséra Quentina Tarantina, že je stále veľmi atraktívny muž. V jednej zo scén filmu sa jeho postava kaskadéra vyzlečie na streche z trička a odhalí udržiavanú postavu. Režisér Tarantino nedávno prezradil, že podobu tejto scény vymyslel Pitt sám.

„Hovoril som mu, že rozmýšľam, aby si najprv rozopol svoju havajskú košeľu a potom vyzliekol aj tielko. A on mi na to hovorí: ‚Fakt chceš, aby som si najprv rozopínal košeľu? Urobím to všetko naraz v jednom zábere‘,“ opísal Tarantino Pittovu reakciu.

Práve táto scéna sa napokon objavila vo filme a nepochybne rozšírila rady obdivovateľov dnes už 55-ročného herca. Režisér Tarantino si tiež na jej margo zavtipkoval v podcaste o tom, že išlo pravdepodobne o „najhomoerotic­kejší“ moment jeho filmovej kariéry.

„Opravár vyzlečený hore na streche. To je ako vystrihnuté z rokov sedemdesiatych,“ poznamenal ešte Tarantino.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Quentin Tarantino #Vtedy v Hollywoode

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...