Hemsworth neskrýva nadšenie zo štvrtého Thora: Bude to fakt šialené!

So štvrtým filmovým Thorom ešte tvorcovia ani nezačali (a v danej situácii ani tak skoro nezačnú), no hlavné hviezdy filmu neskrývajú nadšenie. Herec Chris Hemsworth navnadil fanúšikov.

24.04.2020 00:00
Chris Hemsworth Foto:
Herec Chris Hemsworth ako Thor v treťom filme série Thor: Ragnarok.
debata

V rozhovore s Philadelphia Inquirer sa 36-ročný austrálsky rodák vyznal z radosti, ktorú mal po prečítaní scenára. „Je to jeden z najlepších scenárov, aké som za posledné roky čítal,“ vyhlásil Hemsworth.

Novinka pod názvom Thor: Love and Thunder, v ktorej by mala väčší priestor dostať ženská hrdinka v podaní Natalie Portmanovej, opäť vznikne v réžii Taiku Waititiho. Ten sa postaral aj o úspešný a kritikmi mimoriadne oceňovaný tretí diel thorovskej ságy.

„Je to Taikov film. Je to on v tom najextrémnejšej a najlepšej podobe,“ komentoval Chris Hemsworth. „Ak naozaj budeme nakrúcať verziu, ktorú som si čítal, bude to poriadne bláznivé,“ pokračoval ešte herec.

Samotný režisér Taika Waititi, ktorý tento rok získal Oscara za scenár k filmu Králiček JoJo, tvrdí, že popri štvrtom príbehu bude tretí film, teda Thor: Ragnarok, vyzerať ako úplná nuda. „Táto novinka je akoby ste sa opýtali desaťročných detí, čo by malo byť vo filme a potom by ste povedali áno na každú jednu vec, ktorú si vypýtajú. Vesmírne žraloky, ak niečo viete o komiksoch… To je asi všetko, čo poviem. Vesmírne žraloky,“ uviedol podľa portálu JustJared.com režisér Waititi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Chris Hemsworth #Thor #Taika Waititi

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...