Kmotríková sa 4 mesiace po odchode z JOJ-ky už prihovára z inej televízie

Necelé 4 mesiace po odchode z televízie JOJ sa Adriana Kmotríková stala súčasťou spravodajskej televízie TA3.

27.04.2020 10:10
Moderátorka Adriana Kmotríková. Foto:
Moderátorka Adriana Kmotríková.
debata

Moderátorka Adriana Kmotríková sa koncom roka 2019 rozlúčila s divákmi televízie JOJ. Sympatická blondínka sa z obrazovky stratila po vyše 20-tich rokoch. 49-ročná moderátorka začínala v Slovenskej televízii, svoje meno však neskôr na dlhé roky spojila s televíziou JOJ. V roku 2016 získala v kategórii „moderátorka spravodajstva“ sošku OTO. Diváci jej ocenenie dopriali za rok 2015, kedy bojovala aj so závažnou diagnózou, lekári jej zistili nádor na mozgu. Po operácii sa na obrazovky JOJ-ky vrátila. Svoje víťazstvo v diváckej ankete zopakovala aj o rok.

Aktuálne sa už Adriana Kmotríková objavuje na obrazovke spravodajskej televízie TA3. Je moderátorkou relácie Život s cystickou fibrózou, jej dve časti už televízia odvysielala. Sympatická blondínka sa divákom v prvej časti prihovorila slovami: „Som rada, že sa s vami po nejakom čase opäť stretávam, tentokrát na obrazovke televízie TA3.“

Ako sa uvádza na stránke TA3 – v relácii sa jej tvorcovia, ku ktorým patrí aj Kmotríková, pozerajú na pomerne zriedkavú chorobu – cystickú fibrózu. Deťom výrazne skracuje bezstarostné detstvo, pretože už od narodenia musia bojovať o každý svoj nádych. Druhú časť relácie odvysielala televízia TA3 počas uplynulého víkendu, moderátorka si pred kamery pozýva odborníkov – špecialistov na túto chorobu, jedným z prvých hostí bola napríklad doktorka Nina Bližnáková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adriana Kmotríková

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...