Milan Ondrík: Nič vás v živote neudrží nad vodou viac než rodina

Považujú ho za jeden z najväčších hereckých talentov súčasnosti. Herec Milan Ondrík boduje v divadle, ale zaujať dokázal aj vo filmoch či televíznych projektoch.

03.05.2020 00:00
Milan Ondrík Nech je svetlo Foto:
Milan Ondrík na snímke z filmu Nech je svetlo.
debata

Čo však čerstvého jubilanta a umelca drží pevne nohami na zemi?

Podľa Ondríka je to rodina. „Zostať pevnými nohami sa dá, ak máte vytvorené pevné rodinné zázemie,“ prezradil v nedávnom rozhovore, ktorý vznikol pri príležitosti osláv jeho jubilea. Ondrík oslavuje 3. mája svoju štyridsiatku.

„V mojom prípade ma do reality vracajú Zuzka (pozn. herečka Zuzana Moravcová) a naše deti. Ony sú pre mňa najsilnejším stabilizujúcim faktorom môjho života. V divadle, či chcete, alebo nie, sa dostávate do iných svetov, dimenzií, psychológie postáv. Aj preto sa snažím stabilizovať najmä doma, s rodinou. Toto som si priniesol od mojich rodičov a rodiny z Oravy. Ako som už povedal, nič vás v živote neudrží nad vodou viac, než rodina,“ pokračoval slovenský herec.

„To ale neznamená, že aj my so Zuzkou medzi sebou nezažívame občasné búrky,“ vzápätí dodal Ondrík, ktorý však tiež priznal, že súkromné konflikty či trenice sa snaží čo najrýchlejšie vyriešiť. „Na javisku dokážem byť stopercentný len keď mám v duši pokoj a rodinu a Zuzku "na pohode“," doplnil.

Milan Ondrík vyštudoval herectvo na Vysokej škole múzických umení (VŠMU) v Bratislave. Desať rokov pôsobil v Divadle Andreja Bagara v Nitre, potom prijal ponuku stať sa členom Slovenského národného divadla (SND) v Bratislave. Žije v Nitre so svojou partnerkou a herečkou Zuzanou Moravcovou a s ich troma deťmi. V roku 2016 získal cenu Slnko v sieti za najlepší mužský herecký výkon vo filme Eva Nová. V roku 2018 bol nominovaným finalistom ocenenia DOSKY 2018 takisto za najlepší mužský herecký výkon. V roku 2019 získal cenu Filmového festivalu v Karlových Varoch za najlepší mužský herecký výkon v dráme Nech je svetlo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #rodina #manželka #stabilita #Milan Ondrík #jubileá hviezd

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...