Selena Gomez teda dokáže prekvapiť! Tušili ste, že dokáže aj toto...?

Svet ju pozná ako herečku a v posledných rokoch ako úspešnú speváčku. Ale Selena Gomez sa rozhodla ukázať celkom novú podobu. Poriadne prekvapí, čo poviete?

08.05.2020 00:00
Speváčka a herečka Selena Gomez. Foto: ,
Speváčka a herečka Selena Gomez.
debata

Dvadsaťsedemročná speváčka, hoci by to málokto povedal, je veľkou fanúšičkou varenia. A keďže posledné týždne strávila aj ona v odporúčanej izolácii a domácej karanténe, venovala sa najmä vyváraniu, pečeniu – skrátka príprave delikates a kulinárskych dobrôt. Práve o tom bude aj nová televízna šou, ktorú pod svoje krídla prichýlila televízia HBO Max.

„Vždy som hrdo hovorila o mojej láske k jedlu. Mám pocit, že v rozhovoroch sa ma snáď stokrát opýtali, že keby som mala inú kariéru ako tú spevácku, akú by som si vybrala. A viem, že by som chcela byť šéfkuchárka,“ uviedla vo vyhlásení Selena Gomez.

„Každopádne však nemám žiaden formálny tréning. Ako väčšina z nás, ktorí sme boli doma, som sa pristihla pri tom, že viac varím aj viac experimentujem,“ komentovala na margo relácie, v ktorej bude za sporákom stáť v hlavnej úlohe.

Televízia však prisľúbila, že v každej epizóde novej šou sa Selena Gomez spojí s niektorým zo známych šéfkuchárov, aby spoločne prebrali konkrétnu medzinárodnú kuchyňu a podelili sa o tipy a triky k vareniu. Zároveň by každá zo šiestich pripravovaných epizód mala upriamiť pozornosť aj na organizáciu, ktorá podporuje charitu a jedlo zadarmo pre ľudí v núdzi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #varenie #Selena Gomez #šou

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...